Evenimentul Zilei > Justitie > Bestia care a violat o fetiţă de 6 ani. În faţa poliţiştilor a spus că a fost beat
Bestia care a violat o fetiţă de 6 ani. În faţa poliţiştilor a spus că a fost beat

Bestia care a violat o fetiţă de 6 ani. În faţa poliţiştilor a spus că a fost beat

O bestie cu chip de om a nenorocit o fetiţă de numai 6 ani, violând-o. În urmă cu o săptămână, nenorocitul a acostat pe stradă două copile de 4 şi, respectiv 6 ani, într- un cartier de lângă Iaşi, iar pe cea mare a agresat- o sexual. Cristian Costraş (foto) a fost prins de oamenii legii pe raza judeţului Prahova.

Acesta a fost dus la Judecătoria Iaşi, fiind acuzat de viol şi corupere de minori. În apărarea lui, Costraș a spus că a fost beat și că îi pare rău că a agresat-o pe fetiță. Va rămâne în arest preventiv pentru 30 de zile, acuzat din nou de viol si corupere de minori.

Bărbatul de 46 de ani are în spate ani grei de închisoare, după ce a violat alte trei copile. Potrivit anchetatorilor, între 1992 si 1999, individul a mai abuzat sexual încă trei minore, fiind condamnat la Petroșani și Hunedoara. Violatorul în serie a scăpat uşor de primele două pedepse, fiind eliberat condiţionat.

A violat şi o fetiţă de 12 ani şi a stat 17 ani după gratii

În urma cu 17 ani, a mai violat însă o fetiţă de 12 ani, scăpând de închisoare abia acum câteva luni. Zilele trecute au venit și rezultatele analizelor medico-legale care atestă faptul că fetița de 6 ani a fost violată pe data de 20 august. Pedofilul a fost prins cu ajutorul capturilor de la camerele video amplasate la o farmacie.

„Am înţeles că s-a reîntors în Bosia în urmă cu câteva săptămâni. El nefigurând în evidenţele noastre, nu am avut cum avea un control asupra lui, unde merge şi ce face. Acum am auzit că este autorul violului asupra celor două fetiţe. O persoană normală şi echilibrată psihic nu poate să facă aşa ceva. Mi se pare ceva oribil”, a declarat Gheorghe Putină, administratorul Primăriei Ungheni.