Practic, în 2015, acesta se amuza copios pe seama unei ştiri în care o figură cunoscută din showbiz dezvăluia o experienţă traumatizantă din trecut.

Este vorba despre Ana Maria Mocanu, care a povestit la un moment dat cum a fost la un pas să fie violată. Experienţa celei care a fost „asistentă” tv l-a amuzat pe Bendeac.

Dialog şocant: Vloggerul Colo și un copil de 12 ani! Se spun vorbe greu de imaginat…

Iată ce spunea artistul la acea vreme: „Bună seara, există cineva care îmi face relativ zilnic un fel de revista presei. Mi-a trimis o știre de astăzi și nu pot să mă abțin să trăiesc și restul articolului împreună cu voi.

Haaaa, haaa! Începutul este fabulos. Ana Maria Mocanu a fost violată. Bă, nasol. Ana Maria Mocanu fiind o făptură o fată, asistentă TV, nu știu.

Fata continuă spunând cum, fiind la liceu, făcea lecțiile împreună cu un grup de prieteni. «Recunosc că eram mai naivă.»

Asta e pe sistemul mă împiedic des. Vitanul e Las Vegas pe lângă Ferentari și Rahova. Bă, mă mai filmez?”, era reacţia lui Bendeac pe măsură ce avansa cu lectura articolului postat pe un site tabloid.

Mai departe el revine în cadru și continuând să se amuze copios când citește cum Mocanu povestea că într-o seară, un coleg „mai mare” o condusese acasă.

Conform mărturiei asistentei TV, repectivul începuse să fie „mai violent” cu ea „și verbal, și fizic”.

„A fost cel mai greu moment din viața mea și nu aș vrea să treacă nimeni prin așa ceva”, relata Ana Maria Mocanu într-o înregistrare care poate fi urmărită mai jos.

„De ce îmi vine mie să completez acuma: și mai ales pentru suma aia?! Sunt rău, nu mai vreau să fiu rău”, a mai spus Bendeac subliniind legătura cu prostituţia.

„Mi-a fost mult teamă să mai merg la liceu. De aceea, în prima sesiune am și picat la BAC”, a mai spus Mocanu despre abuzul groaznic ce i-a marcat toată viaţa.

Citind despre examenul ratat, Mihai Bendeac a avut o nouă izbucnire: „Băi ești nebun, d-aia a picat la BAC în prima sesiune, că a fost violată de căre meditator.”

„Mi-a fost teamă să povestesc, nu am spus nimănui așa ceva”, a mai povestit victima. În continuare, Bendeac şi-a păstrat umorul:

„Este monumentală această declarație, este cea mai tare declarație pe care eu am auzit-o în ultimul timp.

Deci Ana Maria Mocanu nu a luat Bacalaureatul pentru că a fost violată de meditator. Măicuță!”

Jurnaliştii cotidianului Libertatea au încercat să-l contacteze pe Mihai Bendeac, i-au comunicat prin sms care e motivul apelului și i-au trimis filmarea în care se amuză.

Până la ora publicării articolului, el nu a oferit un răspuns cu privire cele semnalate şi derulate în urmă cu 5 ani.

Mărturia despre abuzul la care a fost supusă Ana Maria Mocanu poate fi văzută AICI.