Evenimentul Zilei > Actualitate > Bendeac, mesaj CONTROVERSAT după incendiul din Bamboo. „Să ARDĂ între ei!”
Bendeac, mesaj CONTROVERSAT după incendiul din Bamboo. „Să ARDĂ între ei!”

Bendeac, mesaj CONTROVERSAT după incendiul din Bamboo. „Să ARDĂ între ei!”

Mihai Bendeac, unul dintre cei mai apreciaţi actori şi prezentatori din România, a stîrnit, prin mesajul său dedicat incendiului de la Bamboo, o furie în lanţ a fanilor.

"Se fumează în cluburi? Evident. Cine? În general tîrfele/boarfele/curvele/gold diggeriţele aciuate pe la masa vreunui personaj important.

De ce dau ele tonul? Fiindca este singura şansă de a reprezenta ceva. Comiterea unui lucru ilegal. Vezi Doamne, sunt şi ele şmechere. Sunt cineva. (De fapt, ele reprezentînd un gunoi menajer de-ţi vine sa le bagi în saci).

Iar în cazul bărbaţilor, fumează fiindcă nimeni nu le spune lor să nu fumeze la ditai consumaţia. Care "ditai consumaţia" reprezintă tot ce înseamnă ei.

Eu sunt pentru existenţa unor cluburi pentru şmecheri. Ca nişte rezervaţii. Unde, dacă e sa ia foc, să ardă ei între ei.", a scris actorul pe pagina sa de Facebook.

La câteva ore de la postarea care a atras reacţii dure din partea fanilor, Mihai Bendeac a publicat un nou text în care a criticat modul în care internauţii au privit mesajul postat de acor.

"80% dintre cei care au citit ultima mea postare nu au înţeles nimic din ea. De ce? Unii fiindcă nu au exerciţiul lecturii, alţii fiindcă dezvoltă conexiuni neuronale extrem de precare. Nu am spus că, vai, ce bine că a luat foc Bamboo-ul fiindcă sunt mulţi cocalari acolo.

Sunt un tip relativ golan şi am mers în cluburi. În vreo 2-3 circumstanţe am ajuns şi acolo. Ceea ce am spus eu se petrece în multe cluburi. Fumatul ca dovadă a şmecheriei. Şi da, privirea de vită îngălată a boarfelor care fumeaza ostentativ pe la 4 dimineaţă fiindca ele sunt "bazate" şi o ard cu "băieţi de valoare", există. Iar mitocanii sfidează fumînd pur şi simplu deoarece şi ei, ca şi ele, sunt goi. Ei nu înseamnă nimic. Şi ştiu şi ei asta. Ştiu că maşina, hainele, toate astea nu reuşesc să ascundă NIMICUL.

Şi, da. Am spus că acest gen de oameni ar trebui să stea între ei.

Atît.", a continuat Mihai Bendeac