Giovani Becali, alături de fratele său Victor, şi Cristian Borcea, este condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în Dosarul Transferurilor.

Acesta a cerut eliberarea condiţionată, după ce a executat o treime din pedeapsă, însă, miercuri, Judecătoria Sectorului 4 a respins cererea de eliberare condiţionată şi l-a obligat pe fostul om de fotbal la plata a 150 de lei cheltuieli judiciare.

„Admite excepţia inadmisibilităţii invocată de reprezentantul Ministerului Public. Respinge cererea ca inadmisibilă. Obligă petentul condamnat la plata sumei de 150 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de contestaţie la instanţa ierarhic superioară în termen de 3 zile de la comunicare", se arată în decizia magistratului care a judecat cererea, a treia formulată de Ioan Becali de la intrarea în închisoare, în martie 2014.

Fostul impresar de jucători mai este judecat într-un alt dosar, alături de Cristi Borcea şi fratele său, Victor Becali, pentru că ar fi oferit mită în valoare de 195.000 de euro judecătoarei Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucureşti, pentru achitarea în Dosarul Transferurilor.

Te-ar putea interesa și: