BEBELUŞUL de două luni care a ajuns în stare CRITICĂ la SPITAL din cauza PĂRINŢILOR, dat în grija BUNICILOR

BEBELUŞUL de două luni care a ajuns în stare CRITICĂ la SPITAL din cauza PĂRINŢILOR, dat în grija BUNICILOR

Bebeluşul de două luni din Huşi care, în urmă cu două săptămâni, a ajuns în stare gravă la spital, cu fractură de tibie, contuzie toraco-abdominală şi traumatism cranian, după ce a căzut victimă unei altercaţii dintre părinţi, a fost externat şi a ajuns în grija bunicilor materni, informează Mediafax.

Decizia ca bebeluşul şi mama acestuia să nu mai revină acasă, alături de tatăl copilului, aparţine Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui, pentru ca băieţelul să nu fie expus unor riscuri. Micuţul a fost externat de la Spitalul de Copii "Sfânta Maria" Iaşi, bebeluşul. Mama a stat cu el pe perioada spitalizării.

"Copilul este securizat în momentul de faţă, situaţia fiind una sub control. Cazul rămâne în continuare în evaluare şi, în funcţie şi de concluziile medico-legale, se va stabili ce măsuri vor fi luate pe viitor. În acest sens, copilul va rămâne fie în familie, cu un program de monitorizare, fie va fi separat de părinţi şi va ajunge în grija unui asistent maternal profesionist", a declarat pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui, Irina Cîmpeanu.

Bebeluşul de două luni a ajuns în stare gravă la spital în cursul nopţii de 9 spre 10 ianuarie. Potrivit anchetei desfăşurate de către poliţişti, sugarul se afla în braţele tatălui său în momentul în care între cei doi părinţi a izbucnit un conflict, pe fondul consumului de alcool de către mamă.

Ne puteți urmări și pe Google News

După ce a fost lovită de către soţ, femeia a ieşit din casă şi a început să strige după ajutor la vecini. În acel moment, bărbatul s-a dus după soţia sa şi, printr-o mişcare bruscă în încercarea de a o trage în locuinţă, a lovit copilul de tocul uşii, iar apoi l-a scăpat pe micuţ din braţe, pe duşumea. În încercarea de a-l prinde în momentul căderii, tatăl bebeluşului i-a rupt acestuia un picior.

Ulterior, femeia a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a solicitat o ambulanţă, pe motiv că fiul ei are buzele vinete şi se simte rău. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • RESPECT! Studenta care a murit în ACCIDENTUL aviatic din Apuseni era VOLUNTARĂ în programul de transplant
  • CAUZA ACCIDENTULUI aviatic din Apuseni. AVIONUL avea GHEAȚĂ pe ARIPI. Ce voia să FACĂ IOVAN pentru A DEZGHEȚA avionul și CE A PROVOCAT PRĂBUȘIREA
  • UPDATE. Peste 400 de jurnalişti PROTESTEAZĂ faţă de PRACTICILE DEGRADANTE DIN PRESĂ. Andrei Pleşu, printre semnatari

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • AROGANŢĂ şi TUPEU. LUXUL și OPULENȚA clanului de ROMI care a LINȘAT cu BÂTELE un tânăr în PLINĂ STRADĂ | GALERIE FOTO
  • IMAGINI RARE cu explozia navetei Challenger| GALERIE FOTO
  • Vedetă depăşită în celebritate de PRIETENA-stripperiţă cu FUNDUL mare. E acuzata că l-a photoshopat / GALERIE FOTO