Evenimentul Zilei > Monden > Bebe Cotimanis, mărturisiri despre legătura pe care a avut-o cu Irina Loghin. „Eu îi probam toate rochiile”
Bebe Cotimanis, mărturisiri despre legătura pe care a avut-o cu Irina Loghin. „Eu îi probam toate rochiile”

Bebe Cotimanis, mărturisiri despre legătura pe care a avut-o cu Irina Loghin. „Eu îi probam toate rochiile”

Despre Irina Loghin se știu o mulțime de lucruri, inclusiv despre relațiile pe care le-a avut. Dar despre această legătură nu știau decât apropiații celor doi.

Bebe Cotimanis este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România datorită rolurilor pe care le-a jucat de-a lungul timpului. Chiar dacă toată lumea știe succesul de care s-a bucurat în plan profesional, despre viața persoanlă a lui Cotimanis nu se cunosc foarte multe detalii. Actorul a fost destul de reținut de-a lungul timpului, dar recent a făcut o serie de mărturisiri în legătură cu copilăria și adolescența sa. El chiar a pomenit și numele Irinei Loghin.

Cei doi artiști sunt cunoscuți în întreaga țară datorită talentului, dar nu multe persoane știau de legătura lor. Irina Loghin și Bebe Cotimanis nu sunt nici rude și nici nu au avut o relație în trecut. Cu toate acestea, ei au fost legați de un lucru inedit. Mama actorului a lucrat ca și croitorească în timp ce Cotimanis era adolescent. Femeia făcea rochii pentru artiste renumite. Printre acestea se numără Irina Loghin, Maria Ciobanu sau Ileana Sărăroiu.

Ce se întâmpla cu rochiile Irinei Loghin

Mama lui Bebe Cotimanis a fost timp de mai mulți ani croitoreasa interpretei de muzică populară. În acea perioadă actorul avea aceeași înălțime și structură a corpului cu cea a artistei. Mama actorului l-a rugat de mai multe ori să îi fie model atunci când realiza rochiile pentru Irina Loghin. Cântăreața făcea de cele mai multe ori rochii pe comandă.

„Mama mea era croitoreasă renumită. După părerea mea și a altora. Lucra pentru Irina Loghin, pentru Maria Ciobanu, Ileana Sărăroiu. Deci dată fiind înălțimea mea apropiată de a Irinei Loghin, eu probam toate rochiile Irinei Loghin. Și chiar am învățat să croitoricesc stând cu ochii pe mama, dar nu că aș fi vrut. Chiar mi-am croit vreo două perechi de pantaloni și am făcut și câtorva prieteni din ăștia de vară”, a dezvăluit Bebe Cotimanis în timpul podcast-ului „Altceva cu Adrian Artene”.