Poliţia din India a arestat un bărbat acuzat că a folosit doi şerpi veninoşi pentru a-şi ucide soţia, dorind să însceneze moartea accidentală a acesteia. Sooraj, un bărbat în vârstă de 27 de ani, a făcut rost în martie de o viperă pentru a-şi ucide soţia, Uthra. Tânăra a supravieţuit atacului șarpelui, însă a fost nevoită să rămână două luni în spital din cauza veninului.

Zilele trecute a revenit acasă. În timp ce aceasta se afla în convalescență, în casa părinților, într-o noapte, bărbatul a aruncat o cobră asupra ei. ”Sooraj a rămas în aceeaşi încăpere cu Uthra, prefăcându-se că nu s-a întâmplat nimic. El şi-a continuat rutina matinală când a fost alertat de ţipetele mamei lui Uthra”, a transmis  poliția din statul Kerala (sudul Indiei), într-un comunicat. Transportată la spital, femeia a fost declarată moartă.

Părinţii Uthrei au început să aibă suspiciuni la câteva zile după funeralii, constatând că proaspătul văduv, în loc să își plângă soția dispărută e mai preocupat să pună mâna pe averea ei. Tânăra provenea dintr-o familie bogată, în timp ce Sooraj, care lucrează la o bancă, are o origine modestă.

Zestrea fetei număra aproape 100 de monede de aur, o maşină nouă şi jumătate de milion de rupii în numerar (6.000 de euro).  ”Sooraj se temea că divorţând de Uthra, el va trebui să plătească zestrea. Acesta este motivul pentru care a decis să o ucidă”, a precizat poliţia. Cuplul are un copil de un an. Înregistrările telefonice au arătat că suspectul s-a aflat în contact cu crescători de şerpi, a mai declarat poliţia. Odată cu Sooraj, a fost arestat și crescătorul care i-a furnizat „armele letale”.

Sursa: Agerpres.ro