Convorbirea dintre Laura Georgescu şi notarul angajat de Uliana Ochinciuc:

NOTAR: "Alo!"

LAURA GEORGESCU: "Bună ziua! Doamna notar Lidia Pitrel?"

NOTAR: "Bună ziua! Da, vă rog!"

LAURA GEORGESCU: "Marilena Laura Georgescu, sunt mămica…şi fosta soţie a lui Dan Condrea. Pentru început doresc să vă avertizez că nu s-a făcut partajul".

NOTAR: "A, dar noi nu discutăm de partaj, în niciun caz, ferească Dumnezeu!"

LAURA GEORGESCU: "Dvs. aţi trimis un mesaj, da?"

NOTAR: "Un sms în care…"

LAURA GEORGESCU: "Eu doresc să vă informez că la această oră partajul nu este făcut, toate bunurile dobândite de mine şi fostul meu soţ în timpul căsătoriei care a durat mulţi ani sunt în devălmăşie şi masa succesorală nu s-a stabilit deoarece nu s-a făcut partajul"

NOTAR: "E perfect. Dar eu nu constat masa succesorală, ci vreau să determin calitatea de moştenitor a fiicei dvs."

LAURA GEORGESCU: "Doamnă, păi calitatea de moştenitor o determinaţi pe o masă succesorală, da? Acea masă succesorală nu este încă fixată deoarece nu s-a făcut partajul şi bunurile lui Dan Alexandru Condrea inclusiv societăţile comerciale sunt în devălmăşie cu mine, Georgescu Marilena Laura, fosta Condrea Marilena Laura. Daţi-mi un sms cu adresa cabinetului dvs. notarial ca să vă trimit în scris tot ce trebuia să luaţi la cunoştinţă"

NOTAR: "E în regulă"

LAURA GEORGESCU: "Deja s-a depus dosar de grup infracţional grupat şi urmează să se trimită şi pe judecătorie, secţia penală secţia 1, anularea inscrisurilor falsificate cu acest obiect: masa succesorală, că întâi trebuie fixat care e masa succesorală, respectiv partajarea bunurilor între mine şi fostul meu soţ, care nu o să o faceţi dvs. la notar, o să o fac eu la judecătorie după ce se rezolvă cu penalul, mă mut la civil"

NOTAR: "Eu vroiam doar să ne întâlnim pentru ca dvs. fiind mama…, sunteţi tutorele legal al acestui copil, ori…are calitatea de moştenitor cu micul…, sunt fraţi şi trebuie să împartă în mod egal moştenirea"

LAURA GEORGESCU: "Doamna, repet, până la moştenire sunt nişte procese penale, dvs. vreţi să o luaţi pe scurtătură, asta nu se poate. Rugăminte mare, dvs. aţi fost desemnată de Dan Condrea?"

NOTAR: "Nu, pentru că nu l-am cunoscut pe fostul dvs. soţ"

LAURA GEORGESCU: "Atunci cum aţi fost desemnată?"

NOTAR: "A venit succesiunea la mine printr-o cerere a doamnei Uliana…"

LAURA GEORGESCU: "Bun, deci dvs. sunteţi reprezentantul Ochinciuc. V-aţi cunoscut cu Uliana Ochinciuc"

NOTAR: "Dumneaei a depus cererea"

LAURA GEORGESCU: "Bun, deci v-aţi cunoscut cu dumneaei, e clar, dacă a depus cererea"

NOTAR: "E mult spus că ne-am cunsocut"

"Bună ziua, doamna Georgescu. Numele meu este Lidia Pitrel, notar public şi doresc să vă invit la birou pentru o discuţie, în calitate de martor al Magdei, ce are caliatea de moştenitor de pe urma tatălui său, Dan Condrea. Când aveţi timp, daţi-mi un apel", se arată în mesajul primit de Laura Georgescu.

Te-ar putea interesa și: