Fapta bună a unui antrepenor, care oferea pachete cu mâncare pentru cei care aveau nevoie de ajutor, nu a fost apreciată de un grup de rromi din Baia Mare. Aceștia au găsit de cuvință să se ia la bătaie pentru a lua cât mai multe alimente.

„În fiecare seară, de luni până vineri de la 18 la 19, punem aici pachete cu mâncare pentru cine are nevoie de ajutor. Sunt gratuite. În fiecare pachet: un fel de mâncare gătită în aceeași zi, desert, pâine și apă. Toate gătite cu drag și împachetate cu grijă pentru igienă.

Poţi să iei un pachet pentru tine sau pentru cineva care știi că are nevoie. Nu trebuie să întrebi, ne bucurăm când cineva doarme bine, cu stomacul liniștit” este mesajul postat pe Facebook de un cunoscut antrepenor din Baia Mare, informează baiamare24.ro.

Numai că oamenii nu au respectat normele legale de a păstra o distanța minimă între ei. Miercuri după amiază zeci de băimăreni s-au înghesuit pentru porția gratuită de mâncare. Mai mult s-au și luat bătaie. „Totul a decurs normal până când băimărenii de etnie rromă au făcut un circ imens”, au declarat cei prezenți la fața locului.

 

Trei echipaje de poliție s-au deplasat la fața locului pentru a ține situația sub control.

CJSU Maramureș a declanșat o anchetă privitor la aceste fapte reprobabile.