Evenimentul Zilei > Social > Bătaie de joc la un spital din Craiova. Cum sunt spălați blonavii ce nu se pot mișca
Bătaie de joc la un spital din Craiova. Cum sunt spălați blonavii ce nu se pot mișca

Bătaie de joc la un spital din Craiova. Cum sunt spălați blonavii ce nu se pot mișca

Un val de reacții ironice a umplut Internetul după ce a fost postată o imagine reprezentând un scaun din plastic prins în şuruburi de un cărucior pentru transportul pacienţilor.

„Capodopera” există la Secția de Chirurgie, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

Reprezentanții spitalului spun că s-a apelat la asemenea metodă de a repara scaunele cu rotile defecte din cauza lipsei de fonduri.

„O improvizaţie făcută de un pacient, care nu a mai vrut să-l ia acasă şi atunci conducerea secţiei s-a gândit să-l folosescă pentru transportul diverselor materiale. Câteodată a mai fost folosit şi la duşarea unui pacient”, a declarat Mădălina Ispas, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.

Pe de altă parte, răspunsul șefului de secție, doctoral Stelian Mogoanţă este halucinant

„Am cerut şi eu detalii pentru că nu ştiam cum a ajuns scaunul pe secţie. Se pare că o societate caritabilă l-a dat la un moment dat la niște pacienți”, a spus Stelian Mogoanţă, şeful Secţiei Chirurgie III.

Majoritatea cărucioarelor din spitalul de urgență Craiova se află într-o stare jalnică: „Lasă de dorit totul. Rampa nu merge. Până suirăm la clinică, stai o oră să te ia un lift.”

După viralizarea imaginilor, conducerea spitalului a decis să renunţe la folosirea căruciorului improvizat, potrivit romaniatv.net