Evenimentul Zilei > Politica > Băsescu nu își iartă contracandidații. Nici Rareș Bogdan nu a scăpat de acidități
Băsescu nu își iartă contracandidații. Nici Rareș Bogdan nu a scăpat de acidități

Băsescu nu își iartă contracandidații. Nici Rareș Bogdan nu a scăpat de acidități

Fostul președinte Traian Băsescu și candidat al PMP la primăria Capitalei a lansat luni seara un nou atac la adresa contracandidaților săi la fotoliul de primar general al Bucureștiului.

 

Mai mult, el a avut și un schimb de replici cu europarlamentarul Rareș Bogdan.

Într-o emisiune televizată, la B1TV, Băsescu nu a pierdut ocazia de a-i caracteriza în stilul său caracteristic pe candidatul „dreptei” Nicușor Dan și pe social-democrata Gabriela Firea,

„Ideile lui Nicușor Dan sună ca niște declarații de presă. Fluidizez traficul prin construcția de pasaje în intersecțiile 1, 2, 3, 4 și 5.

Ce vreți să-i fac, să-l pup? Ce, eu am vorbit cu cei de la Sectorul 4 să-l lase pe ăla cu construcția pe spațiul verde, eu m-am întâlnit cu clanul Sportivilor pentru autorizații în București. Sunt niște lucruri, ca la fiecare om. Cum la mine au ieșit, trebuie să le suporți.

Nicușor nu este ținta mea, ci Gabriela Firea, unul dintre cei mai corupți politicieni ai Românie”, a tunat Traian Băsescu.

Pe tema șanselor lui Nicușor Dan la alegerile locale,  Băsescu s-a contrat și cu Rareș Bogdan care este convins că nu există un alt candidat mai bun care să câștige bătălia cu Firea.

„Nu există un alt candidat care să aibă șanse să o învingă pe doamna Firea. Domnul Băsescu chiar dacă e candidat, el e un europarlamentar bun la Parlamentul European”, a spus Bogdan.

Traian Băsescu l-a contrat, catalogându-l pe Nicușor Dan drept un bun inspector la disciplina în construcții.

„Vă rog să nu-mi stabiliți soarta! Dar dacă bucureștenii vor alege pe criterii politice vor avea politică. Eu când am fost votat am avut 4 %. Nu e un argument pentru alegeri locale. Parlamentul este despre politică, iar alegerile locale sunt pentru a dezvolta. Orașul o să pută a gunoaie, apa caldă va fi ca și acum! Nicușor Dan a fost interesat de procese, nu de problema urbanismului… Dacă era interesat se putea interesa de PUG, acela din 2002… Dacă noi gândim ca politicienii asta e.

Am ajuns la ridicolul ridicolului că am ajuns să inaugurăm jumătate de pod. Acea jumătate se oprește între blocuri. Iohannis și Orban au inaugurat trenul dar era decent să se spună că se numește Gică Popescu!

Nicușor Dan ar fi un excepțional angajat la disciplina în construcții, un inspector!”, a declarat Traian Băsescu.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: