Evenimentul Zilei > Politica > Băsescu loveşte din nou înainte de alegeri! Nicuşor Dan şi Gabriela Firea, năuciţi cu acest atac
Băsescu loveşte din nou înainte de alegeri! Nicuşor Dan şi Gabriela Firea, năuciţi cu acest atac

Băsescu loveşte din nou înainte de alegeri! Nicuşor Dan şi Gabriela Firea, năuciţi cu acest atac

Profitând de discuţiile generate de contracandidaţii lui Traian Băsescu în cursa pentru Primăria Capitalei, o voce cunoscută din PMP a lansat critici dure în direcţia acestora.

În prim-plan apare Ioan Constantin, secretar general al PMP, care nu i-a menajat nici pe rivalii politici din PSD.

Practic, a fost o trecere în revistă a modului în care Băsescu acţionat la alegerile locale şi prezidenţiale în care a fost implicat de-a lungul carierei politice.

În textul postat pe Facebook, Ioana Constantin a explicat celor menţionaţi mai jos ce înseamnă o bătălie electorală în adevăratul sens al cuvântului.

Stânga a devenit dreapta, de fapt?

„Văicăreala asta continuă a stângii temporar de dreapta că le ia cineva voturile și le ia cineva șansa de a câștiga primăriile din București și din țară a devenit obositoare.

Voturile se câștigă, democrația înseamnă competiție, lumea liberă înseamnă concurență.

Un vot pentru Traian Băsescu e un vot pentru București. Traian Băsescu nu s-a plâns, dragă Nicușor Dan și USR Plus, că era grea competiția cu Adrian Năstase, cu Mircea Geoană, cu mafia aia dură PSD din anii 2000 și 2004.

Traian Băsescu s-a bătut și a câștigat alegerile. Traian Băsescu a pus țara asta pe un drum de unde nu au mai putut-o întoarce psd-iștii, oricât s-au străduit.

Incomparabilul Traian Băsescu

De asta, nu există comparație între voi și Președintele Traian Băsescu. De asta, nu există comparație între noi și voi.

Iar Traian Băsescu este cea mai bună soluție pentru București. Firea e pistol cu apă pe lângă ce a însemnat Adrian Năstase.

Doar că orgoliile voastre de Goe răsfățați au omorât o alianță care putea să scoată PSD din primării.

Iar noi la PMP am învățat de la Președintele acesta care și-a iubit și își iubește țara să ne luptăm pentru fiecare vot, pentru oameni, pentru România.

Mesaj pentru Nicuşor Dan

Așa că, dragă Nicușor Dan, dragă Clotilde (Armand), dragi USR-iști, e competiție! La București, în Sectorul 1, în fiecare sector și în fiecare județ. Voturile se câștigă.

Meciul se joacă până la final. Bucureștiul tot a fost clădit de oameni care au luptat, nu care au stat și s-au văicărit ca niște Goe răsfățați.

DREAPTA înseamnă COMPETIȚIE. De asta, oricâte alianțe ați face nu aveți cum să deveniți vreodată de dreapta”, a declarat cea care este secretar general adjunct al Partidului Mişcarea Populară.

sursa: fb Ioana Constantin