Evenimentul Zilei > Politica > Băsescu, DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre alegerile prezidențiale din 2009
Băsescu, DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre alegerile prezidențiale din 2009

Băsescu, DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre alegerile prezidențiale din 2009

Băsescu a vorbit, joi seara, la o emisiune de la România TV, despre alegerile din 2009. Fostul președinte spune că nu a avut nicio strategie de falsificare a voturilor.

Întrebat dacă o să accepte o eventuală invitație prietenoasă a lui Dragnea, fostul președinte al României a  spus că este pregătit. "Sunt gata îmbrăcat, șireturile încheiate, abia aștept să raportez că au furat alegerile în țară. Nu v-a spus Ponta că nu a furat suficient. Aici e chestiunea de eroare cu pluralul. În toate secțiile de votare am avut un singur reprezentant, ei au avut patru. Eu vreau să îi arestăm pe toți care au furat voturi. Acum facem o anchetă parlamentară. Nu știu la ce rezultate o să aducă. Avem o șansă extraordinară să-l facem Geoană președinte. Iar o anchetă legată de alegerile 2004 îl va putea face președinte pe Năstase". 

"Niciodată nu am încercat să-l influențez pe Dan Andronic să scrie ce vreau eu. Cu siguranță, Dan Andronic, care a fost aproape de mine în campanie, vă poate spune dacă am avut vreo strategie de falsificare a voturilor. 

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: