Evenimentul Zilei > Politica > Băsescu dă de pământ cu Ponta şi Arafat. „A fost un fraier. Chelu își pune mâna în cap”
Băsescu dă de pământ cu Ponta şi Arafat. „A fost un fraier. Chelu își pune mâna în cap”

Băsescu dă de pământ cu Ponta şi Arafat. „A fost un fraier. Chelu își pune mâna în cap”

Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat, vineri seară, la B1 TV, că Ponta a fost un fraier când a demisionat, după incendiul de la Colectiv.

De asemenea, Băsescu a mai spus că Ponta trebuia să rămână premier și să se asigure că toate disfuncționalitățile din instituțiile implicate sunt eliminate.

În legătură cu scandalul care a izbucnit recent în care este implicat Raed Arafat, fostul preşedinte a spus că nu are legătură cu campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.

„Nu cred că are legătură cu campania. Am înțeles că chelu, deși nu e chel ca mine, își pune mâna în cap. Sare Ponta și spune ”dacă cineva îmi vrea capul…”. Nu cred, domnule Ponta”.

„Trebuie să spun că dacă am văzut vreun fraier în politica românească, acesta s-a numit Ponta când a demisionat legat de acel eveniment. Trebuia să rămână, să se urce cu picioarele pe instituițiile care aveau sarcini. Așa, a abandonat pur și simplu, a venit alt premier, care nu s-a simțit responsabil, că nu s-a întâmplat în timpul lui, și au trecut patru ani și nu suntem mai buni într-o astfel de întervenție”, a declarat Traian Băsescu, la postul B1 TV.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: