Evenimentul Zilei > Politica > Băsescu anunță un moment epocal, la 30 de ani de la Revoluție. Acord al tuturor partidelor
Băsescu anunță un moment epocal, la 30 de ani de la Revoluție. Acord al tuturor partidelor

Băsescu anunță un moment epocal, la 30 de ani de la Revoluție. Acord al tuturor partidelor

Europarlamentarul și fostul președinte Traian Băsescu a anunțat că toate partidele au fost de acord cu Rezoluția despre Revoluția Română.

„Revoluţia din România în dezbaterea Parlamentului European! Luni, la Strasbourg, va avea loc un eveniment unic. Se va dezbate o rezoluţie despre Revoluţia Română din Decembrie 1989”, a anunțat fostul șef de stat, pe Facebook.

„Dezbaterea are loc în ziua de 16 Decembrie, exact la 30 de ani de la începerea Revoluţiei la Timişoara, iar votul în plenul Parlamentului pentru Rezoluţie se va da Joi, 19.12.2019”, a mai scris Băsescu.


Revoluția din decembrie ’89, în Parlamentul European. Băsescu și Bogdan au cerut verdictul


„Un alt lucru bun este că toţi cei 32 de parlamentari români, indiferent de aparteneţa politică, au putut să facă propuneri pe proiectul de text şi îl vor susţine în plen”, mai precizează europarlamentarul PMP.

La fel de important este că liderii tuturor grupurilor parlamentare au fost de acord cu propunerea grupului PPE de a se introduce în dezbaterea Plenului Parlamentului Rezoluţia despre Revoluţia Română”, a mai punctat Băsescu.