Evenimentul Zilei > Actualitate > Barça este obligată să-și arate fața extraterestră
Barça este obligată să-și arate fața extraterestră

Barça este obligată să-și arate fața extraterestră

După 0-4 în Franța, catalanii au misiunea imposibilă de a întoarce rezultatul, astăzi, în returul „optimilor” Ligii Campionilor, cu Paris Saint Germain

Dacă o echipă ne-a dat patru goluri, atunci și noi îi putem da șase”, declara Luis Enrique, tehnicianul Barcelonei, în urmă cu două zile, vizavi de testul suprem pe care elevii săi îl vor da în această seară pe „Camp Nou”.

Gruparea „blaugrana” se află la ora adevărului, pentru meciul cu PSG, din returul „optimilor” Ligii Campionilor (ora 21:45, Dolce Sport 1). Barcelona va trebui să întoarcă neverosimilul rezultat pe care campioana Franței i l-a aplicat în tur, 0-4! Catalanii au dezamăgit teribil prin jocul arătat pe „Parc des Princes”, iar astăzi sunt așteptați să răstoarne situația creată la Paris.

„O bună provocare pentru noi”

Speranțe există în rândul „extratereștrilor”, care, prin vocea atacantului Luis Suarez, speră să uimească lumea fotbalului la finalul meciului din această seară. „A fost un eșec care ne-a rănit, dar fotbalul îți oferă luxul de a juca, peste doar câteva zile, un alt meci în care ai posibilitatea să-ți refaci moralul. Noi vom intra pe teren să marcăm goluri. Este o bună provocare pentru noi și pentru fani. Niciodată, până acum, nimeni n-a întors un 4-0!”, a declarat Suarez.

În schimb, parizienii au mari probleme de lot. Trei dintre vedetele echipei au șanse mici de a evolua pe „Camp Nou”: Thiago Motta, Angel Di Maria și Adrien Rabiot. Celălalt meci al rundei este Borussia Dortmund – Benfica Lisabona (în tur, 0-1 / ora 21:45, Dolce Sport 2).

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: