Crima de la Botoșani. Bărbatul care şi-a ucis nepoata, arestat preventiv. El riscă detenție pe viață

Crima de la Botoșani. Bărbatul care şi-a ucis nepoata, arestat preventiv. El riscă detenție pe viață

Bărbatul din Botoşani care şi-a violat şi ucis nepoata a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Fetița de doar 8 ani a fost găsită moartă într-o lizieră de salcâmi.  Individul a fugit de la locul crimei şi a fost găsit de poliţişti după ce s-a întors la locul faptei.

Bărbatul care şi-a ucis nepoata a recunoscut fapta

În momentul în care a fost prins bărbatul şi-a recunoscut imediat fapta şi a dat vina pe băutură. Practic, acesta le-a spus poliţiştilor că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul în care a comis crima.

Bărbatul, care a fost reţinut pentru 24 de ore în cursul zilei de sâmbătă, după ce a fost audiat a fost prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au admis propunerea procurprilor, bărbatul fiind arestat pentru următoarele 30 de zile.

Avocata bărbatului a declarat presei că acersta şi-a recunoscut fapta, care a fost comisă la beţie, regretă ce a făcut şi nu va contesta decizia magistraţilor. El riscă detenție pe viață.

Ne puteți urmări și pe Google News

„S-a admis propunerea de arestare preventivă formulată de către Parchetul de lângă Tribunalul Botoşani. Nu a dorit să conteste măsura luată. A menţionat încă o dată că regretă cele întâmplate şi este dispus să suporte toate consecinţele faptelor pe care le-a săvârşit”.

Bărbatul care şi-a ucis nepoata a recunoscut fapta. Sursa foto: Arhiva EVZ

Fetița a plătit cu viaţa pentru o cratiţă

Potrivit anchetatorilor, individul este fratele concubinului mamei fetiţei. Reamintim că fetița a dispărut de acasă vineri seara, în momentul în care mama ei a trimis-o la unchiul ei pentru a cere împrumut o cratiţă.

Văzând că nu se mai întoarce, mama copilei a anunţat dispariţia micuţei la 112, iar câteva ore mai târziu poliţiştii au găsit-o moartă. Tot ei au fost cei care l-au capturat după 16 ore, bărbatul de 32 de ani a fost arestat preventiv în această dimineaţă.

Fetița a fost găsită decedată, dezbrăcată şi cu urme de sânge, la marginea localităţii, suspectul fiind căutat de sute de persoane. El a fost prins în apropierea locuinţei, în buruieni. Au fost trase două focuri de armă pentru imobilizarea lui.