Evenimentul Zilei > Sport > Bănel Nicoliță a rupt, în sfârșit, tăcerea. De ce a plecat din țară? „Este ultima mea declarație!”
Bănel Nicoliță a rupt, în sfârșit, tăcerea. De ce a plecat din țară? „Este ultima mea declarație!”

Bănel Nicoliță a rupt, în sfârșit, tăcerea. De ce a plecat din țară? „Este ultima mea declarație!”

În spațiul public au apărut mai multe informații legate de situația financiară a lui Bănel Nicoliță, însă abia acum acesta a decis să vorbească despre cele întâmplate. Se zvonea că a fugit din țară de frica cămătarilor, însă doar jumătate din zvonuri sunt adevărate. Fostul fotbalist de la FCSB este într-adevăr plecat din țară.

În ultima perioadă, ziarele de scandal de la noi din țară au scris despre unele posibili probleme financiare ale lui Bănel Niculiță. Fotbalistul s-ar fi împrumutat de la cămătari cu 100.000 de euro și a fugit din țară pentru că nu avea posibilitate să îi dea înapoi. Conform informațiilor care circulau în spațiul public, fostul jucător FCSB ar fi plecat să lucreze în construcții, în Statele Unite ale Americii, pentru a face rost de bani.

După ce a lăsat presa să fiarbă timp de câteva zile, Bănel Nicoliță a oferit prima reacție cu privire la toate zvonurile apărute în spațiul public. A recunoscut că este plecat din țară, însă nu se pune problema de datorii și mai ales de cămătari.

„Într-adevăr, sunt plecat din țară, dar am văzut ce ați scris și ce a apărut apoi în toate ziarele. Nu vreau să mai fiu subiect de discuție în presă, iar aceasta este ultima mea declarație!

Vreau să știe toată lumea că eu sunt bine, familia mea e bine și nu am probleme, nici datorii… Și de asemenea vreau să se știe că nu am nevoie de nimic de la nimeni.

Mă descurc singur, nu am nevoie de ajutor de la nimeni! Sunt bine, sănătos și doar asta contează!”, a declarat Bănel Nicoliță, pentru Fanatik.

În ultimii ani ai carierei sale, Bănel Nicoliță s-a retras la echipa sa de suflet, din localitatea sa natală, CS Făurei. Conform declarațiilor făcute la vremea respectivă de către fotbalist, s-a implicat în totalitate în acest proiect, devenind „antrenor, președinte, acționar, jucător și doctor”. Această implicare avea să îi aduce o serie de probleme financiare. Fostul fotbalist a investit peste 300.000 de euro în clubul brăilean, însă nu a avut niciun profit. De aici a pornit și ideea cu cei 100.000 de euro împrumutați de la cămătari.

Ajuns în străinătate, se zvonește că Bănel Nicoliță ar fi vrut să treacă granița în Mexic, însă a fost la un pas să fie reținut din cauza unor probleme la documente. Conform informațiilor postate de Fanatik, fotbalistul ar fi scăpat de organele legii prin fugă.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: