Băncile au stârnit o serie continuă de controverse din momentul în care abuzurile acestora au fost confirmate prin sentințe judecătorești, EVZ relatând unul dintre sutele de cazuri care au stârnit revoltă în cadrul comunității. – vezi detalii AICI

"La legea dării în plată, Banca Națională a sesizat DNA împotriva mea pentru a vedea habar nu am ce… de ce fac eu darea în plată, ce interese am. Am fost amenințat cu DNA. Din drumul acesta nu mă poate opri nimeni. Eu cred foarte tare că legile pe care le-am propus sunt niște legi drepte. Sunt legi de care oamenii au nevoie. Din cartea "România sub teroare bancară" m-am încărcat cu o energie… știți cum sunt? Rachetă nucleară. Oamenii aceștia, care apar în carte, au niște povești care nu au cum să nu vă miște! Sunt niște drame ale unor români. Rolul de parlamentar este să schimbi ceva în bine. De la acest drum nu mă poate întoarce nimeni!", a zis Daniel Zamfir la interviurile DC News.

 

Autorii cărții "România sub teroare bancară", clienții cu credite în franci elvețieni, au transmis un mesaj despre acest volum.

"Această carte este un strigăt disperat, un semnal de alarmă pentru noile generații de clienți bancari. Este o trezire la realitate!

Băncile vor profita de voi, de speranțele voastre, de dorințele voastre, de visurile voastre, de pasiunile voastre, de copiii voștri.

Vor confisca și ultima fărâmă din demnitatea voastră, vă vor umili și vă vor stoarce ultima picătură de încredere în viitor.

Nu lăsați băncile să vă fure viitorul!

Noi luptăm și pentru voi.

Noi plătim prețul încrederii în sistemul bancar.

Noi luptăm ca acesta să se vindece, dar nu garantăm reușita.

Voi puteți să continuați această luptă!

#vremdreptate nu este doar un slogan.

#vremdreptate este o țintă!", au transmis autorii cărții.