În urma contestației procurorului de caz, magistrații Tribunalului Arad au emis, luni, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele celor trei tineri, autorii unei infracțiuni de tâlhărie calificată. Contestația a veniut după ce inițial magistrații de la Judecătorie i-au lăsat pe cei trei acasă, sub control judicar, probabil impresionați de staturile firave și outfit-urile colorate.

Clientul, om la casa lui, însurat

În noaptea de 14 spre 15 aprilie, cei trei, îmbrăcați în haine de fete, eu atacat cu un aparat de electroșocuri un arădean de 43 de ani, în parcarea unui mall, l-au lovit cu pantofii, l-au fotografiat și filmat căzut la pământ, apoi i-au luat portmoneul în care  se găseau 150 de lei și documente personale. Fapta a fost surprinsă de camerele de supraveghere din incintă și raportată poliției de către paznici, nu de victimă. Imaginile sunt cel puțin ciudate: după ce bărbatul e pus la pământ de cele trei ”fete” care s-au dovedit a fi băieți, una din ele îl fotografiază, apoi discută, cu toții, destul de calm.

În mai puțin de 48 de ore au fost identificați atât victima cât și autorii faptei.  În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad. Sursele EVZ artată că bărbatul care a fost victima tâlhăriei, om la casa lui, însurat, familist convins, apelase cu o zi înainte la serviciile celor trei, însă aventura nu s-a încheiat  satisfăcător din punct de vedere financiar pentru ”fete”. Astfel, acestea au decis să-și facă singure dreptate, și anume să încaseze restul de bani, dar și să imortalizeze video victima, pentru a o ține la respect pe viitor.  

Te-ar putea interesa și: