"Pentru a-mi lua revanşa, nu voi susţine un singur concert, ci două, în România!", le-a transmis fanilor săi români renumitul rapper Busta Rhymes (38 de ani), ajuns deja în ţara noastră şi prezent, ieri, alături de Cătălin Botezatu, la o conferinţă de presă organizată la clubul Bamboo din Capitală.

După concertul pe care l-a susţinut aseară în Bucureşti, americanul va pleca spre Braşov pentru a susţine, vineri seară, un recital în clubul Bamboo Braşov, inaugurat săptămâna trecută.

"Gata cu minciunile!"

Înainte de a sosi, americanul a trimis un mesaj video în ţară prin care îşi asigura fanii că de această dată concertul va avea loc. Gestul lui este pe deplin justificat de faptul că vara trecută un organizator de evenimente autohton a anunţat că hip-hopperul va susţine un recital într-un club bucureştean şi a făcut o întreagă campanie pe această temă.

Busta Rhymes nu a vrut să-şi dezamăgească fanii, dar, spune el, "deşi fanii sunt cei mai importanţi, afacerea este afacere. Nu am primit niciun ban, nu am semnat niciun contract, nimeni nu a luat legătura cu stafful meu, aşa că nu aveam cum să vin. Sunt sigur că nici voi nu mergeţi la muncă dacă nu sunteţi plătiţi, iar asta este munca mea. Gata cu minciunile!", a spus cântăreţul.

Este pentru a doua oară când ne vizitează ţara, însă nu ştie foarte multe lucruri despre România, doar că "sunt foarte multe femei frumoase, românii sunt un popor primitor şi aici oamenii chiar ştiu să se distreze". Suficient de puternice motivele pentru a-l face pe băiatul rău din New York să revină.

Busta Rhymes ia în calcul şi o posibilă colaborare cu frumoasa cântăreaţă Antonia Iacobescu: "Am văzut videoclipurile Antoniei şi mi-au plăcut mult. Este o fată extrem de talentată şi foarte frumoasă, rămâne de văzut dacă vom colabora sau nu. În general colaborarea este o adevărată plăcere pentru mine, mai ales când lucrez cu artişti cunoscuţi pe plan mondial, însă în spatele acestor oameni minunaţi stă o întreagă echipă (manageri, case de discuri, avocaţi), şi acolo într-adevăr apar o serie de probleme, de aceea prefer mai mult să lucrez pe cont propriu".

Cântăreţul susţine şi iubeşte muzica bună indiferent de genul ei, însă "hip-hopul va rămâne în continuare prima sa mare dragoste". Deşi succesul i-ar fi putut schimba priorităţile, rapperul continuă să fie un tip obişnuit, fără pretenţii de vedetă: "Am suficient timp pentru mine şi familia mea, merg în continuare în cluburi, ascult muzica altor artişti şi îmi place să privesc oamenii care dansează."

Artistul s-a declarat impresionat într-un mod plăcut de decorul şi mărimea clubului Bamboo din Bucureşti. "Am umblat prin tot felul de cluburi faimoase, la Miami, Las Vegas sau Paris, însă ăsta îmi place foarte mult."