Evenimentul Zilei > International > BĂIATUL care a CĂZUT DIN TREN, după ce și-a făcut un SELFIE atârnând de ușa vagonului. În ce stare se află acum
BĂIATUL care a CĂZUT DIN TREN, după ce și-a făcut un SELFIE atârnând de ușa vagonului. În ce stare se află acum

BĂIATUL care a CĂZUT DIN TREN, după ce și-a făcut un SELFIE atârnând de ușa vagonului. În ce stare se află acum

Un tânăr turist britanic luptă pentru supraviețuire după ce a căzut dintr-un tren în mișcare, la doar trei zile după ce s-a fotografiat pe jumătate atârnând în afara unui tren.

Daniel Clarke (20 de ani) din Aldershot, Hampshire, călătorea de la Bangkok la Nakhon Si Thammarat, în sudul Thailandei, într-un tren, aseară scrie Daily Mail. 

Dar în timpul călătoriei cu trenul, nopatea, se pare că tânprul a căzut dintr-un vagon care merge cu ușile deschise, fără un mecanism care să le blocheze. Cu doar trei zile înainte de oribilul accident, Clarke a postat pe Facebook o fotografie cu el atârnând cu corpul pe jumătate în afară, pe fereastra unui tren, împreună cu prietenul său, Ross Wild.

În descrierea foto de pe Facebook scria: „Trăind la maximum în Asia! Îmi place la nebunie!”. Fotografia a fost postată pe rețeaua de socializare în 29  martie la ora 18.28, și a fost găsit inconștient cu răni sângerânde pe față, la ora 9.50 sâmbătă dimineața.

Un conductor al unui tren care trecea pe acolo la văzut căzut la pământ la câțiva metri de linia ferată cu sânge pe față, sâmbătă dimineața. Prietenul său, Ross, a confirmat că a fost găsit Daniel, dar nu a dorit să comenteze mai mult. Doctorii spun că Daniel Clarke este tratat acum la un spital locale.   

Dr Sanchai Nakaphan a anunțat că Daniel a fost operat și tomografiile arată că nu a suferit leziuni ale creierului. El se afla în Thailansa de câteva zile, într-o expcursie și a postat o fotografie cu el alături de un elefant, ieri după-amiază. 

(FOTO: FACEBOOK)

Călătoria cu trenul în Thailanda este populară pentru excursionișți, pentru că prețul nu este foarte mare, biletele costă foarte puțin să ajungi cu trenul în provinciile vecine. Doar că sunt recunoscute ca fiind periculoase din cauză că sunt foarte vechi și nu au reguli de siguranță, majoritate au uși care se deschid.

Locul unde s-a întâmplat nenorocirea este la 300 de km de Bangkok și 200 de km față de destinație. Polițiștii au încercat azo să găsească rudele lui Clarke, pentru că se pare că tânărul călătorea singur în tren.

Un purtător de cuvânt al Ministerului de Externe britanic a declarat: „Sprijinim familia băiatului britanic, care a fost spitalizat în Thailanda”. Lt. de poliție Theerayuth Channok din districtul Thong Khao a spus că băiatul este la terapie intensivă. Și a adăugat: „Daniel sângera pe nas și pe gură și a fost dus de urgență la Spitalul Champion. Se pare că a căzut pe ușa trenului”. La clasa a doua în aceste trenuri, nu există aer condiționat și umiditatea face dificilă călătoria pe  calea ferată, pe timpul nopții. 

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: