Cu farmecul și talentul său caracteristic, Horațiu Mălăele ne invită în Ajunul Crăciunului să petrecem o seară plină de umor cu poezii și glume siropoase inspirate din prezent, cu ironii fine sau momente de mare profunzime artistică.

Adoptând o ţinută relaxată, neutră, cu pantalonii lui lungi şi mâinile în buzunar, Horaţiu Mălăele ne va colinda în maniera sa inimitabilă aducând în primul plan – veselia și buna dispoziție.

Conform unui comunicat de presă, întâlnirea cu publicul la Cinema Scala va încheia seria spectacolelor susținute pe parcursul anului 2015, sub sloganul ”pericol de râs în hohote”, ce au fost pe deplin răsplătite prin prezența spectatorilor în sălile de spectacol, prin reacțiile extraordinare și aplauzele fulminante de la final.

Biletele pentru spectacolul ”Sunt un orb” ce va avea loc joi, 17 decembrie la cinema Scala sunt disponibile la preţuri variabile, în funcție de categoria de loc, astfel: cat.  I – 49 de lei si cat. II – 49 de lei. Acestea se pot achiziţiona de la casa de bilete a cinematografului Scala, Librăria Mihai Eminescu, magazinul Muzica, standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center et. 2 sau online prin www.ticketnet.ro și  www.bilet.ro .