„Luna de miere a PNL trebuie să se încheie. Acum au trecut sărbătorile şi ar trebui să se apuce de treabă.. Și-au trecut bugetul așa cum l-au făcut. Luna de miere trebuie încheiată. Dacă nu se iau rapid măsuri în ceeea ce afectează viața de zi cu zi a oamenilor, e grav. Cred că guvernul are acum toată puterea. Dacă rămânem în războaie politice mici, pierdem anul 2020 și criza ne va lovi și mai tare.

Asta cu anticipatele e o scuză ca să nu faci lucruri. Mergi la anticipate când nu ai un guvern. Dar acum ei au totul, Îi susține UE, îi susțin americanii”, a spus Victor Ponta.

De asemenea, fostul premier a  spus că partidul pe care-l conduce este de centru-stânga, dar nu este pregătit să intre la guvernare decât în cazul unei coaliţii.

În legătură cu o eventuală înţelegere între PNL şi PSD, Ponta a spus că a fost aşa ceva în perioada alegerilor prezidenţiale.

„Cu siguranţă Dăncilă şi-a închipuit că dacă candidează  şi ajunge în turul doi,, Iohannis o va pune prim-ministru. Dăncilă a rupt coaliţia cu Tăriceanu şi a mers pe un drum greşit, început din anii trecuţi. Acum nu avem o ţarî bine guvernată. PNL este noul PSD”, a spus Victor Ponta

Te-ar putea interesa și: