Evenimentul Zilei > Politica > Avertisment dur de la Ponta pentru PNL și PSD: ”Nu sunteți normali la cap”
Avertisment dur de la Ponta pentru PNL și PSD: ”Nu sunteți normali la cap”

Avertisment dur de la Ponta pentru PNL și PSD: ”Nu sunteți normali la cap”

Președintele Pro România, Victor Ponta acuză PNL și PSD că mențin, în mod artificial, o criză politică, la guvernare, în contextul în care ne confruntăm cu alte trei probleme majore. În opinia lui Victor Ponta, PNL se preface că dorește să preia guvernarea, iar PSD că se opune, jucând o piesă de teatru ieftin. El acuză un teatru ieftin, jucat de niște actori iresponsabili.

România se confruntă cu trei crize majore, externe, epidemia de coronavirus, criza bugetar-fiscală și criza migranților de la frontierele Greciei și Bulgariei și una internă, politică, a guvernării. Liderul Pro România, Victor Ponta, atrage atenția că ultima, cea a guvernării, este susținută de cele două partide mari, PNL și PSD.

„Este ca şi când ai avea trei furtuni, trei uragane în acelaşi timp, pe de o parte este epidemia de coronavirus, care nu cred că se încheie foarte rapid şi cred că este o criză care trebuie tratată 24 de ore din 24, cu maximă atenţie. Avem o altă criză, o criză bugetară şi fiscală, Comisia Europeană a început împotriva României procedura de deficit excesiv, nu sunt bani decât până în septembrie, nu vor să dea alocaţiile, pensiile şi lucrurile vor merge din ce în ce mai rău, pe lunile ianuarie şi februarie încasările sunt mai mici, nu se dă TVA-ul înapoi firmelor private. O altă criză care nu ţine de România, dar care să sperăm că nu ne va afecta, criza migranţilor care a reizbucnit, este în acest moment un focar la graniţa vecinului nostru Bulgaria şi a Greciei”, a afirmat preşedintele Pro România.

Victor Ponta a precizat că cele două partide joacă un teatru ieftin, dovedind o lipsă de maturitate, în loc să se ocupe de guvernare.

„Noi, nefiind normali la cap, mai facem o a patra criză, ne jucăm un teatru de doi bani, ieftin, cu PSD şi PNL în roluri principale. Unii se fac că vor să guverneze, ceilalţi se fac că nu-i lasă şi uite aşa 100 de zile de acum încolo nu avem guvern, că stă bine PNL-ul în sondaje, că PSD-ul nu vrea să se bată că au afacerile lor”, a adăugat Ponta.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: