Averea lui Elon Musk l-a despărțit de fiica sa. Îl urăște pentru că este prea bogat. Exclusiv

Averea lui Elon Musk l-a despărțit de fiica sa. Îl urăște pentru că este prea bogat. Exclusiv Actorul care l-ar putea interpreta pe Elon Musk în filmul său biografic. Sunt mulți doritori. Sursa foto © Hutchinsphoto | Dreamstime.com

Elon Musk crede că fiica sa "comunistă" transgender a rupt legăturile cu el pentru că a fost spălată pe creier. Mai precis a ajuns să creadă că "oricine e bogat este rău". Fiica sa este elevă la o școală scumpă din California unde el a trimis-o.

Averea lui Elon Musk, prilej de supărare. CEO-ul companiei X și-a declinat orice responsabilitate pentru recenta fisură dintre el și Vivian Jenna Wilson. Fiica sa, în vârstă de 19 ani - nu mai vrea să vorbească cu el. Pentru că este bogat. Elon Musk dă vina pe Școala Crossroads pentru Arte și Științe din Santa Monica pentru că i-a "infectat" mintea cu virusul "woke".

Tranziția lui Jenna Wilson a făcut parte dintr-un efect de domino. Decizia ei a dus la cumpărarea de către Musk a aplicației de socializare Twitter. Ca parte a misiunii sale de a eradica "wokeismul", conform unui fragment din viitoarea biografie "Elon Musk". Fragment publicat joi în Wall Street Journal.

Averea lui Elon Musk, peste 250 miliarde de dolari

Fondatorul SpaceX i-a spus autorului Walter Isaacson că inițial a fost "în general optimist" în legătură cu decizia copilului său. Până în aprilie 2022, când Jena Wilson "a devenit un marxist fervent și a rupt toate relațiile cu el", dezvăluie fragmentul.

Ne puteți urmări și pe Google News

În acel an, Wilson a primit aprobarea de a-și schimba sexul, precum și numele. Astfel spera că de va distruge orice legătură între ea și tatăl ei biologic.

"A trecut dincolo de socialism pentru a deveni un comunist deplin și crede că oricine este bogat este rău," a spus Musk. Un personaj a cărui avere este estimată la 257,5 miliarde de dolari. Musk a adăugat că ruptura l-a durut mai mult decât atunci când a fost lovit de moartea prematură a primului său copil, Nevada.

Musk: Am făcut multe demersuri, dar ea nu vrea să petreacă timp cu mine

Magnatul tech a spus că "parțial" dă vina pentru schimbarea dramatică a lui Wilson pe Școala Crossroads pentru Arte și Științe. O școală care se laudă cu numeroși absolvenți de top, inclusiv Jack Black, Maya Rudolph, Zooey Deschanel.

Taxele de școlarizare pentru presupusa școală "comunistă" K-12, ironic, costă până la 50.000 de dolari pe student anual. Averea lui Elon Musk l-a ajutat să plătească taxele.

"Twitter, a simțit el, a devenit infectat cu o mentalitate similară care a suprimat voci de dreapta și anti-establishment," a scris Isaacson.

O carte autobiografică

Povestea despărțirii familiale a fost strecurată între poveștile ofertei sale din aprilie 2022 de a cumpăra Twitter. Pentru 44 de miliarde de dolari. Identificându-se ca "dragonul care scuipă foc", de care canalul avea nevoie pentru a reuși. A decis să cumpere compania de social media șase luni mai târziu, în ceea ce el a numit o încercare de a apăra libertatea de exprimare.

Nu au fost prima dată când Musk a dat vina pe instituții de învățământ superior pentru fisura dintre el și fiica sa. Dar este prima dată când a indicat o școală specifică. În octombrie, CEO-ul Tesla a spus că "neo-marxiștii" au preluat școlile de elită și universitățile liberale. Scopul: pentru a-și învăța studenții să disprețuiască persoanele bogate.

Un reprezentant pentru Crossroads nu a răspuns imediat la cererea de comentariu făcută de The Post.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro