Evenimentul Zilei > Social > SITUAȚIE CRITICĂ! Vremea SEVERĂ închide și Autostrada Soarelui. Autoritățile acționează de URGENȚĂ
SITUAȚIE CRITICĂ! Vremea SEVERĂ închide și Autostrada Soarelui. Autoritățile acționează de URGENȚĂ

SITUAȚIE CRITICĂ! Vremea SEVERĂ închide și Autostrada Soarelui. Autoritățile acționează de URGENȚĂ

Autoritățile au decis, vineri noapte, să închidă și Autostrada Soarelui traficului rutier, după ce accesul pe sectorul A3 (Bucureşti –Ploieşti) a fost interzis din cauza poleiului.

CNAIR a anunțat că A2, între Lehliu și Drajna este închisă din cauza poleiului, la fața locului acționând mai multe utilaje.

”CNAIR împreună cu Poliţia Rutieră au decis să interzică accesul tuturor autovehiculelor pe sectorul A2 între Lehliu (km 64+500) şi Drajna (km 105+500), din cauza poleiului depus pe carosabil, care face imposibilă deplasarea autovehiculelor în condiţii de siguranţă”, a anunțat Compania de drumuri, într-un comunicat.

„Utilajele CNAIR acţionează pe acest sector de drum cu material antiderapant, pentru a putea redeschide circulaţia în cel mai scurt timp posibil”, a mai precizat CNAIR.

Bucureștiul și alte opt județe învecinate se află sub atenționare cod portocaliu de polei, vineri noapte, atenționare care este valabilă până la ora 3.00.

Pe lângă Capitală, județele Ialomiţa, Argeş, Prahova, Giurgiu, Dâmboviţa, Teleorman, Ilfov şi Călăraşi sunt vizate de codul portocaliu de polei.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: