Evenimentul Zilei > Horoscop > Autonomia strategică a UE. Vești bune pentru România. HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR
Autonomia strategică a UE. Vești bune pentru România. HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR

Autonomia strategică a UE. Vești bune pentru România. HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR

Astăzi eviţi orice confruntare, orice discuţie în contradictoriu, te izolezi şi te gândeşti cum să te descurci în continuare. Gelozia îţi poate întuneca percepţia realităţii, fii atent!  Atenţie la bani, pe ce şi cum îi cheltuieşti.

Trecerea dintr-o zodie în alta nu se face brusc. Exist câte trei zile, din zodia care se sfârşeşte şi zodia care începe care se numesc cuspe, cuspide. Persoanele născute în acele perioade au caracteristici din ambele zodii.

De exemplu, o persoană născută pe 22 august ar trebui să se recomande ca fiind Leu-Fecioară, sau Leu cu influenţe din Fecioară!

Stabilirea exactă, la limită, dacă eşti născut într-o zodie sau alta se poate face numai cu ajutorul computerului, pe cazuri individuale. Există mai multe calendare, în spaţiul nostru cel puţin două: iulian şi gregorian. Mai există şi diferenţa dintre timpul sideral şi cel convenţional. Şi diferenţa dintre timpul real şi cel local. Să ne amintim că adăugăm o zi la patru ani (an bisect) pentru a compensa diferenţele, care însă se strâng treptat.

Vedeţi, astrologia nu este deloc uşoară. Se învaţă toată viaţa prin practicare neîntreruptă, studiu permanent şi cercetare a Cosmosului. Este un mod de viaţă, un mod de gândire: holistic, explorator, enciclopedic, moralizator şi mobilizator!

Dacă credeţi că ceea ce vedeţi la televizor este astrologie, este la fel cum aţi crede că iarna este ceea ce vedeţi în bibeloul acela drăguţ, în capsula cu lichid şi cu fulgi albi de plastic!

Astrologia pe zodii pe care o comit şi eu aici are multe în comun cu ceea ce condamn! A apărut la sfârşitul secolului XIX din singurul motiv de a oferi publicului iluzia democraţiei. Iată, un serviciu, o ştiinţă grea şi secretă, de care se bucurau numai regii este acum la dispoziţia maselor! Trăiască zodiile!

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE