Autocar plin cu elevi, accident grav pe DN 67. Un bărbat a murit

Autocar plin cu elevi, accident grav pe DN 67. Un bărbat a murit

Sâmbătă, un autocar plin cu elevi a fost implicat într-un accident rutier pe DN 67 în județul Vâlcea. Autocarul s-a ciocnit cu un autoturism, iar șoferul acestuia din urmă a fost declarat decedat. În urma incidentului, trei copii și șoferul autocarului au fost transportați la spital.

Autocarul implicat în accident era plin de elevi

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 67, în zona localităţii Tomşani, judeţul Vâlcea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocar care transporta elevi şi cadre didactice”, a anunțat sâmbătă dimineață Centrul Infotrafic.

Potrivit Antena 3CNN în autocar se aflau 51 de elevi și cinci cadre didactice. În urma coliziunii, mașina implicată a suferit daune totale, în tim ce autocarul a căzut într-un șanț.

accident rutier valcea

Sursă foto: Captură video Youtube

Șoferul unei mașini a murit

Șoferul autoturismului a murit, în ciuda eforturilor depuse de autorități, care l-au resuscitat timp de minute bune. Acesta ar fi avut doar 22 de ani.   zob, in timp ce autocarul a cazut intr-un sant

Ne puteți urmări și pe Google News

Accidentul a dus la întreruperea circulației pe ambele sensuri ale DN 67. Poliția rutieră a dirijat traficul și recomandă evitarea zonei pentru a permite intervenția echipelor de salvare și pentru a reduce riscul unor noi accidente.

Doi copii au suferit atacuri de panică

La locul accidentului au fost trimise echipaje de poliție, ambulanțe și pompieri pentru a oferi asistență necesară celor implicați și pentru a investiga circumstanțele accidentului.

Traficul este blocat în totalitate, iar echipele de intervenție lucrează pentru a evalua situația și pentru a restabili circulația rutieră cât mai rapid posibil.

Conform primelor informații, niciun elev sau cadru didactic din autocar nu a suferit răni grave, însă aceștia au fost evaluați de către echipele medicale și beneficiază de suport emoțional în urma incidentului traumatizant.

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Vâlcea, pasagerii din autocar au fost evaluați medical: doi minori cu atac de panică și șoferul cu escoriații. Șoferul și unul dintre minori au fost transportați la spital.