În cazul celorlalţi candidaţi, Pavelescu spune că mizele sunt mascate. "Călin Popescu Tăriceanu trage spre refacerea USL, doar cu o parte din PNL, deci în favoarea lui Victor Ponta; Monica Macovei face un joc anti-Băsescu, rupând de la Elena Udrea – PMP, proiectul Traian Băsescu, aşa că, în mod implicit, se plasează de partea lui Victor Ponta (atac la Traian Băsescu, din interior), în conivenţă cu Ponta (probabil, noul stăpân); Teodor Meleşcanu, candidat de rezervă, cu miza de conjunctură în turul doi, pro-Iohannis sau pro-Ponta (dacă va lăsa votul la liber)", a scris liderul PNŢCD, pe Facebook.

În ceea ce priveşte alianţa cu PMP, Pavelescu a precizat că proiectul politic pe care îl are cu partidul condus de Elena Udrea este de spargere a alianţelor USD şi ACL, despre care spune că sunt formate din partide nereformate şi grupuri de interese. "Spargerea acestui monopol, care a vizat, de la bun început, eliminarea oricărei concurenţe de pe piaţa politică, oricărui proiect de nouă generaţie în politică şi menţinerea status-quo-ului vechilor reţele de politruci, transpartinice", a explicat acesta.

"Miza politică reală din spatele candidaţilor şi ceea ce reprezintă în mod real fiecare candidat, ca proiect politic, asta ar trebui să votăm, în cunoştinţă de cauză, cu toţii. Sentimentalismele şi jocurile de artificii, întreţinute de tot felul de naivi sau experţi în manipulare, trebuie ignorate", a conchis Pavelescu.

Te-ar putea interesa și: