Evenimentul Zilei > International > Au găsit-o moartă într-o valiză în propria casă. Cum s-a întâmplat tragedia?
Au găsit-o moartă într-o valiză în propria casă. Cum s-a întâmplat tragedia?

Au găsit-o moartă într-o valiză în propria casă. Cum s-a întâmplat tragedia?

Unul din cei mai cunoscuți influenceri din Rusia, cu zeci de mii de urmăritori, a murit în condiții suspecte. Corpul a fost descoperit de polițiști într-o valiză.

Ekaterina Karaglanova (24 de ani), un influencer Instagram foarte cunoscut în Rusia, a fost găsită moartă în apartamentul pe care îl avea închiriat în Moscova, informează BBC.

Pe contul său de instagram, katti_loves_life, aceasta avea peste 88.400 de urmăritori. Tânăra a fost descoperită vineri, moartă, cu corpul înghesuit într-o valiză, în holul apartamentului.

Karaglanova a fost găsită de polițiști după ce familia ei a alertat autoritățile, nemaiavând niciun contact cu ea în în ultimele zile. Deoarece tânăra nu mai răspundea la telefon, părinții ei au rugat  proprietarul apartamentului în care locuia aceasta să meargă până acolo și să vadă dacă nu s-a întâmplat ceva. Pe holul apartamentului a fost descoperită o valiză care conținea corpul Ekaterinei Karaglanova.

Poliția moscovită a deschis o anchetă în acest caz, una din ipotezele urmărite fiind un atac pe fondul geloziei. Tânăra începuse recent o nouă relație. Ea absolvise Medicina și profesa ca medic dermatolog, iar pe 30 iulie urma să ajungă în Olanda, pentru a-și sărbători ziua de naștere.

Sursa: g4media.ro

Sursa foto: Instagram