Evenimentul Zilei > Actualitate > ATENȚIE, șoferi! Vântul a SMULS balizele antiorbire de pe Autostrada
ATENȚIE, șoferi! Vântul a SMULS balizele antiorbire de pe Autostrada

ATENȚIE, șoferi! Vântul a SMULS balizele antiorbire de pe Autostrada

Sute de balize antiorbire de de autostrada vestului au fost rupte de vânt. Nu este prima data când se întâmplă acest lucru.

Șoferii care circulă pe autostrada Arad – Nădlac au fost atenționați, prin intermediul panourilor electronice de pe autostradă, despre riscul de a lovi balizele rupte de vijelie, care sunt purtate de vânt pe carosabil.

”Echipajele de muncitori au ridicat balizele de pe partea carosabilă aproape în totalitate. Momentan nu ştim câte au fost afectate de vânt. O situaţie similară a fost şi aseară pe tronsonul Remetea – Lugoj, tot din cauza vântului puternic. Balizele au fost ridicate de muncitori. Au fost afectate balizele de pe circa doi kilometric, aseară”, a declarat purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, Alina Sabou.

Aradul și Timișul se afla, vineri dimineață, sub atenționare cod galben de vânt puternic. Viteza vântului, potrivit meteorologilor ajunge la 65km/h.

Pe Autostrada vestului, au fost smulse sute de balize, mai întâi pe raza județul Timiș, apoi în Arad. Drumarii sunt cu ochii pe camerele de monitorizare a traficului pe autostrada, pentru a putea interveni imedioat ce alte balize sunt smulse.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: