Atenție la vacanțele în Grecia. O familie de români a rămas fără mașină, chiar din curtea vilei

Atenție la vacanțele în Grecia. O familie de români a rămas fără mașină, chiar din curtea vilei Sursa: Facebook

O familie de români a raportat pe mai multe forumuri legat de vacanțele din Grecia, că le-a fost furată mașina. Este vorba despre un BMW care a fost sustras, culmea, din parcarea vilei. ” Mașina furată din Pefkochori! Vă rog mult să mă ajutați să o găsesc! A fost furată din parcarea vilei, de lângă Pefkochori, azi-noapte, la ora 02.50.

Acum suntem la poliție” au scris păgubiții. Cert este că în comentarii, alți conaționali au venit cu propriile experiențe. ”In Chalkidiki tot se aude de mașini sparte sau furate….ce dracu e acolo???

Sursa: Facebook

Familie rămasă pe drumuri

E clar ca poliția nu se implica deloc, altfel ar fi scăzut numărul plângerilor…urat rău de tot ce se întâmplă… Zona e frumoasă, dar din cauza hoților am tot evitat de vreo 3 ani să mergem pe acolo. Și să riscăm să ni se strice concediul, mai ales dacă ai și copii mici cu tine… Îmi pare rău ca vi s-a furat mașina și sper să o găsiți cat mai curând…” a scris un turist român. Alții au încercat să dea tot felul de ponturi păgubiților pentru a găsi mașina mai repede.

”Dacă ai semne particulare la autoturism, ar fi bine sa le expui și aici. Numerele cu siguranță sunt altele pe ea, asta în cazul în care nu este deja dezmembrata, într-o situație din asta contează mult primele ore”, a scris un alt turist. Pe de altă parte, un alt român dă câteva sfaturi legat de modul în care astfel de situații pot fi preîntâmpinate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cum să vă asigurați mai bine mașina

”Dragi compatrioți, puneți un airtag sau blocați roata și volanul. Cu noua tehnologie, în 40 de secunde va deschid mașina, o pornesc și pleacă.. Costul e neînsemnat și aveți mai multă liniște. Mi s-a spus că Skoda e cea mai greu de furat mașină, dar.. nu ști niciodată”, a scris un alt turist. Cert este că în cazul unei vacanțe în Grecia ar fi bine să vă asigurați că mașina dumneavoastră va fi imposibil de furat.