Este vorba despre Raluca Sârghe și Cosmina Dușa. Ambele se aflau în Izmir în momentul atacului, dar nu au avut probleme și au publicat mesaje pe Facebook în care le-au liniștit pe cei de acasă cu privire la faptul că sunt în siguranță. 

Colegele din naționala României ale celor două fotbaliste nu și-au ascuns îngrijorarea și le-au rugat pe fete să vină acasă. „Da, sunt bine, din pacate și în Izmir au inceput să bombardeze. Bine că au fost depistați la timp de un polițist (care a murit) dacă nu, era prăpăd mare. Dacă e să se întâmple, se întâmplă oriunde zic. Promit sa am grijă”, a scri pe Facebook Raluca Sârghie. 

(FOTO: Raluca Sârghie (stânga) și Cosmina Dușa)

Raluca, care are 30 de ani, joacă la echipa turcă de 4 ani și între timp și-a deschis și propria sală de fitness în oraș. 

Conform unui interviu publicat pe siteul Fderației Române de Fotbal, în octombrie 2016, la Izmir, în Turcia, Raluca Sârghe are și o mică afacere, o sală de fitness! „Își face timp și pentru această pasiune, la care nu vrea să renunțe. A învățat limba, iar turcii o adoră. Raluca și Cosmina au făcut parte din echipa care a adus primul titlu din istoria clubului Konak Belediyespor. Se întâmpla în 2013. De atunci, cu Raluca și Cosmina printre cele mai bune jucătoare, formația din Konak, un district al Izmirului, domină campionatul Turciei. În vară, Konak Belediyespor și-a trecut în palmares al patrulea titlu consecutiv!”