Gheorghe Grozav și Iasmin Latovlevici au fost dați afară de la echipa de fotbal ungară Kisvarda FC, după ce au plecat fără permisiune în România, în contextul pandemiei de coronavirus.

Menționăm că Grozav a evoluat până la 31 martie la clubul maghiar.

În vârstă de 29 de ani, atacantul Gheorghe Grozav juca la Kisvarda FC din 29 ianuarie 2019, iar contractul său mai era valabil până la 30 iunie 2020.

Directorul sportiv Attila Révész a declarat că cei doi români nu au anunțat echipa că vor pleca din țară, gest privit drept „iresponsabil” de club, care a recurs la rezilierea unilaterală a contractelor.

„Cei doi au călătorit miercuri fără permisiune în România, ale cărei granițe sunt închise”, a explicat Attila Révész.

Vineri, Gheorghe Grozav a început antrenamentele cu noua sa echipă de fotbal, gruparea de primă ligă Diosgyori VTK.
Conform site-ului noii sale echipe, atacantul şi-a explicat alegerea prin valoarea din ce în ce mai mare a campionatului maghiar.
„Îmi voi continua cariera în Ungaria deoarece campionatul de aici este din ce în ce mai bun, toată lumea poate observa cât de mult s-au îmbunătăţit lucrurile în ultimii ani. Diosgyori VTK este o echipă bună, cu jucători valoroşi, iar în meciurile împotriva ei am putut vedea şi cât este de iubită de suporteri. În primul rând îmi doresc să fiu util echipei, asta este cel mai important pentru mine. Apoi vom vedea şi care va fi numărul golurilor pe care voi reuşi să le înscriu”, a declarat Grozav pentru site-ul citat.

Grozav a evoluat în 37 de meciuri pentru Kisvarda, reușind să marcheze 12 goluri și să paseze decisiv în opt rânduri.

În cariera sa, Gheorghe Grozav a mai evoluat la formaţiile Unirea Alba Iulia, Standard Liege, Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti, Terek Groznîi, Dinamo Bucureşti, Karabukspor, Akhmat Groznîi şi Bursaspor, potrivit agerpres.ro