Evenimentul Zilei > Sport > Atac DUR la adresa lui Gică Hagi: „E o dramă că societatea acceptă delirul lui de superioritate!”
Atac DUR la adresa lui Gică Hagi: „E o dramă că societatea acceptă delirul lui de superioritate!”

Atac DUR la adresa lui Gică Hagi: „E o dramă că societatea acceptă delirul lui de superioritate!”

Doru Isac în a tunat la adresa lui Gheorghe Hagi, patronul formației Viitorul Constanța și unul dintre adversarii înverşunaţi ai actualului preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu

Doru Isac îl acuză pe „Rege” că ar avea obiceiul de a-i contacta pe antrenorii loturilor naționalei de juniori a le dicta în ce echipă să fie selectați jucătorii săi de la Viitorul

„Este o dramă că societatea românească acceptă delirul de superioritate al lui Hagi! El ştie tot. Poate să fie critic literar, să vorbească despre «Iliada», poate să fie doctor, să vorbească despre patologia cancerului de col uterin, poate să vorbească despre Victor Piţurcă… El ştie tot. Asta este drama cea mare, că îl acceptă societatea românească.

Eu nu sunt antrenorul care să-i răspundă la telefon lui Hagi şi să primească ordine de genuln «ia-l pe ăla, pe ăla şi pe ăla». O fi fost obişnuit aşa, dar nu ţine cu mine.

L-am iubit pe jucătorul Hagi, l-am respectat, am fost fanul lui. Dar ca antrenor, nu-l cunosc, nu l-am desoperit încă”, a declarat Doru Isac, într-un interviu acordat pentru prosport.ro.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: