Evenimentul Zilei > Social > ATAC BRUTAL al CÂINILOR MAIDANEZI. O femeie aproape a sfârșit SFÂȘIATĂ
ATAC BRUTAL al CÂINILOR MAIDANEZI. O femeie aproape a sfârșit SFÂȘIATĂ

ATAC BRUTAL al CÂINILOR MAIDANEZI. O femeie aproape a sfârșit SFÂȘIATĂ

O femeie din Bicaz a fost la un pas de a fi sfâșiată de niște câini maidanezi care au atacat-o din senis, în timp ce mergea pe stradă.

Pe filmarea surprinsă pe camerele de supraveghere ale unei societăţi comerciale din zonă, se poate observa cum femeia cade la pământ şi unul dintre câini o prinde de un picior, însă victima reuşeşte să se ridice înainte să fie sfâşiată. Potrivit tvmneamt.ro, în total au fost aproape zece câini, însă nu apar toţi pe imagini.

Norocul femeii a fost că mai mulţi locatari din blocurile de pe strada unde era să se petreacă o tragedie au ieşit la geamuri şi au strigat, reuşind să alunge câinii.

”Da, problema semnalată de dumneavoastră ne preocupă. Noi am avut contracte cu două firme de ecarisaj însă din motive necunoscute, au fost reziliate. Am dat şi o hotărâre de CL să fie amendaţi cei care dau mâncare maidanezilor. Acum aşteptăm să termine nişte cursuri veterinarul primăriei pentru a putea folosi un pistol cu substanţe tranchilizante şi să poată să acţioneze împotriva câinilor agresivi şi bolnavi. Ei vor fi tranchilizaţi apoi eutanasiaţi”, a explicat primarul orașului Bicaz.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.