Evenimentul Zilei > Horoscop > ”Astrologul trebuie se fie un bărbat cu aspect plăcut și de statură potrivită” HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
”Astrologul trebuie se fie un bărbat cu aspect plăcut și de statură potrivită” HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

”Astrologul trebuie se fie un bărbat cu aspect plăcut și de statură potrivită” HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Sigur pe tine, entuziast şi optimist eşti apreciat de cei din jur. Acasă, unde altundeva? Atenţie, însă, la discursul tău, să nu o ia vorbele înaintea gândirii.

BALANŢĂ   Astăzi eşti ceva mai tolerant şi accepţi şi alte opinii decât ideile tale. Totuşi, trebuie să supraveghezi ritmul activităţii, să nu faci efort disproporţionat cu ceea ce vrei să obţii. Ai un prilej și nu trebuie sa-l ratezi. Nu vorbi mult, decat dacă spui cu adevarat lucruri interesante. Nu te împopoţona cu obiecte prea scumpe. Acestea sunt proteze, care suplinesc lipsa de originalitate. Oamenii cu adevărat importanţi nu poartă „accesorii”. Sunt suficient de valoroşi prin ceea ce spun, prin ceea ce reprezintă!

SCORPION  Dimineaţa, realismul şi soliditatea cunoştiinţelor te ajută pe plan profesional. Nu te aventura în domenii necunoscute! Spune clar că problema nu face parte din domeniul expertizei tale! In dragoste este ca in supermarket: ai de unde alege, dar nu gaseşti ceea ce iti trebuie. Mai nou, se pare ca şi oferta este la solduri! Dacă astazi te simti cumva zdrobit de refuzurile șefilor si ale colegilor, nu-ti risipi inutil energia ca sa demonstrezi ca ai totusi dreptate. Legăturile de sânge conteaza, restul sunt nişte străini, aşa ca tot de la părinti sau fraţi poţi obţine ceva bani şi poate şi o vorbă bună.

SĂGETĂTOR   Eşti invadat de pretenţiile şi rugăminţile celor din jur. Fii selectiv şi inspirat, dar ţine minte că nu poţi mulţumi pe toată lumea. Dorinţa de a fii pe placul tuturor te duce către eşec! Fii mai convingator si insistent cind soliciti. Ca esti un tip de treaba s-a constatat de mult. Desi planeaza aupra ta un uşor aer de neincredere. Ar fi cazul sa dovedesti ceea ce poți!  Stagnezi pe o pozitie profesionala care nu prea se potriveste cu visele tale. Cu mai multa tenacitate și noroc o sa ajungi unde iti doreai. Dar trebuie să-ţi faci un plan, o strategie, pentru Numele Lui Dumnezeu, carantina nu o să dureze o eternitate!

CAPRICORN   Sigur pe tine, entuziast şi optimist eşti apreciat de cei din jur. Acasă, unde altundeva? Atenţie, însă, la discursul tău, să nu o ia vorbele înaintea gândirii. Fii atent la ceea ce spui, dacă este ceva important! Analizeaza bine şi vei vedea ca este o situatie obiectiva. Trebuie să redescoperi şi să te apropii de dorinţele şi nevoile tale originare, de nucleul motivaţiilor tale. Vei descoperi ce departe te-a dus valul vieţii, față de ceea ce îţi doreai tu de fapt. Nu ar fi rău să găseşti o cale de apropiere dintre ceea ce trebuia să fie şi ceea ce este în prezent. Ziua de astăzi îţi este favorabilă.

VĂRSĂTOR   Astăzi se pare că întâlneşti o oarecare lipsă de sprijin, chiar ostilitate, în munca la domiciliu. Trebuie să lămureşti rapid lucrurile, poate că este vorba doar de o neînţelegere. Dacă nu… ia măsurile imediate! O dimineaţă agitată şi obositoare care te lasă chiar pe tine, care nu eşti deloc lent, fără suflu. Astăzi nu te enerva in mod disproportionat şi inutil. Poate fi o problemă de bani, bani mai puţini decât te aşteptai. Pe care trebuia să-i primeşti sau ţi-ai făcut iluzia că o să-i primeşti. În orice caz nu ai nici un motiv să dai pe afară de fericire. Dar nici nu exagera.

PEŞTI   Eşti o persoană cu un spirit viu şi acest lucru îţi foloseşte foarte mult astăzi. Acasă. Reacţionezi corect şi în timp real, ceea ce îţi măreşte şansa de succes. Dar, nu exagera cu bătutul la cap! Astăzi ai noroc si totul iti iese chiar usor, cu toate că ai probleme. Pe termen lung horoscopul tau este bun si chiar foarte bun, chiar daca ti se pare ca ai probleme, acum, în prezent.  Ziua de astăzi este o zi plina si densa, dar si cu realizari notabile in prima parte, iar in a doua parte cu distractii si buna-dispozitie. Doar este vreme mai bună! Dar nu neaparat din cauza asta. Incepe sa se configureze o noua situatie in care eşti, din nou…  sarea in bucate!

 

 

 

 

 

 

 

 

PAGINA ANTERIOARA

Publicat in categoriile: Horoscop
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: