Evenimentul Zilei > Horoscop > Astrologia pisicilor și cățeilor (II). HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Astrologia pisicilor și cățeilor (II). HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Astrologia pisicilor și cățeilor (II). HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

 Conjunctura îţi este favorabilă. Mai ales dimineaţa, când se pare că ai capul limpede şi eşti gata să iei hotărâri inspirate. Atenţia ta se îndreaptă către o situaţie mai veche, importantă.

Dar să continuăm unde am rămas ieri, cu astrologia cățeilor și pisicuțelor.

 

Balanța  Animalul Balanță este foarte social. Rafinat și frumos, nu-i place singurătatea și își petrece timpul căutând tovărășia umanilor. Pisicile mai puțin, însă, dar nu este o regulă. Pisicuța sau cățelușul tău Balanță poate fi destul de indecis, testând mai multe locuri înainte de culcare, mergând prin cameră înainte de a ști cu cine să stea, indecis în fața bolului său cu mâncărică. Pacifist în mod natural, va evita jocurile violente și situațiile care pot merge prost, va aprecia locurile liniștite, țesături moi, mângâierile și temperaturi moderate. De asemenea, el va face tot posibilul să nu rupă armonia (dacă există) și, prin urmare, va fi ascultător, curat și afectuos, cât mai multe calități folosite pentru a-și controla cât mai bine lumea lui mică.
În mod natural calm, îi va plăcea întotdeauna să aibă o prezență lângă el: cel mai bine ar fi să te ocupi de activitatea ta în liniște în timp ce doarme lângă tine și să nu fii surprins că este întotdeauna în spatele tău (inclusiv când intri în WC): este puțin lipicios …
Animalul Balanță are un sentiment de ceea ce este bine și rău, știe la ce să se aștepte atâta timp cât ați stabilit reguli logice, deci trebuie doar să vă respectați partea de contract (mâncare, afecțiune, colț confortabil și liniște), astfel încât aninăluțul să respecte îndatoririle sale. Pe de altă parte, va avea tendința de a se îmbufna, sau de a fugi dacă este certat pentru o greșeală neașteptată, de exemplu să se întindă pe rufele proaspăt spălate, așezate la întâmplare pe pat.
Însoțitorul tău Balanță va căuta adesea să comunice cu tine și pare să asculte ceea ce spui. De fapt se pare că este cel mai ușor să stabiliți aparența comunicării orale cu un animăluț din Balanță. Atent și inteligent, va înțelege multe cuvinte, cu excepția celor pe care nu vrea să le știe!

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE