Evenimentul Zilei > Monden > Asia Express i-a stors! Maria Buză n-a mai rezistat și i-a înjurat pe Velea și Mario Fresh
Asia Express i-a stors! Maria Buză n-a mai rezistat și i-a înjurat pe Velea și Mario Fresh

Asia Express i-a stors! Maria Buză n-a mai rezistat și i-a înjurat pe Velea și Mario Fresh

Sezonul 3 de la Asia Express a programat o nouă ediție, în care cele opt echipe rămase au trecut prin noi și incitante aventuri.

Evident, adrenalina nu a lipsit, iar tensiunea ridicată și-a spus cuvântul asupra stării în fiecare echipă. Ca să găsească următorul indiciu, echipele au fost nevoite să sape în nisip, pe plajă, și primii care au avut noroc au fost Alexandru Abagiu şi Radu Vlăduţ.

Pentru mine era foarte important să profităm de acest avantaj, să găsim o maşină, să ne ducă de acolo, chiar şi cinci minute. În momentul când vor veni şi celelalte echipe, să nu ne strice ploile din nou”, a declarat Radu Vlăduț. Imediat după ei au pornit mai departe Florin Ristei şi fratele său, Dan.

Un moment tensionat s-a petrecut după ce echipa numărul trei, formată din Alex Velea şi Mario Fresh, și-a luat tălpășița spre următoarea destinaţie. Actrița Maria Buză, în echipă cu Lia Bugnar, s-a înfuriat la culme și a scăpat o înjurătură zdravănă! „Au plecat (n.r. – Alex Velea şi Mario Fresh)? Să-i ia dracu!”.

În ediția a noua din sezonul 3 de Asia Express, meciul pentru amuleta de 1000 de euro a fost câștigat de echipa Răzvan Fodor – Sorin Bontea, care a condus „în orb” un camion şi a construit o conductă de apă.