“Este evenimentul anului în arte plastice!”, este de părere scriitorul şi diplomatul Nicolae Mareş, conform unui comunicat de presă. “Eu cred că aceasta este expoziţia anului! Am făcut o previzionare şi am rămas puternic impresionat de forţa pe care o degajă pânzele doamnei Constantinescu. Artista ridică pe culmi noi arta abstractă din România. Doamne, câtă lumină degajă acest tablou – pictură Bucuria vieţii! Ştie să logodească culorile, ştie să ne vorbească prin necuvinte, pentru că are această forţă telurică!”, mai spune scriitorul.

“Artistul este cel care reuşeşte să-i inspire pe cei din jurul lui”, afirmă şi Cristina Grama, care mărturiseşte că picturile create de Georgeta Constantinescu sunt o sursă de inspiraţie nelimitată pentru ea: ”Eşti liber să creezi propria ta poveste, îţi dă multă libertate arta ei!”, mai spune hair-designer-ul.

Cele 13 modele, “tablouri vii” create de Cristina Grama, s-au integrat perfect în universul abstract şi plin de semnificaţii al picturilor Georgetei Constantinescu. Modelele şi-au căutat locul potrivit în puzzle-ul picturilor până când fiecare dintre ele s-a integrat în lumea căreia îi aparţinea.

Make-up-ul, hair-design-ul şi costumele minimaliste cu accente androgine din materiale ce păreau desprinse din picturile colecţiei – toate concepute de Cristina Grama ca un răspuns la dialogul artistic iniţiat de Georgeta Constantinescu – au propus publicului un eveniment unic în România.

Hair-designer-ul Cristina Grama a mărturisit că vernisajul expoziţiei “Armonia artelor” a fost pentru ea o experienţă foarte intensă: “A fost o călătorie prin artă, emoţie, viaţă şi evoluţie! A ieşit bine, dar am trăit la limită, am trăit foarte intens fiecare fracţiune de secundă din eveniment, dar şi din pregătirea pentru întâlnirea cu publicul”, mai spune Cristina Grama.