Evenimentul Zilei > Justitie > ARESTĂRI pentru TRAFIC de DROGURI de mare risc. COCAINĂ vândută în CLUBURI, la Mamaia
ARESTĂRI pentru TRAFIC de DROGURI de mare risc. COCAINĂ vândută în CLUBURI, la Mamaia

ARESTĂRI pentru TRAFIC de DROGURI de mare risc. COCAINĂ vândută în CLUBURI, la Mamaia

Trei bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 28 și 44 de ani, din Constanța, au fost arestați pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc în formă continuată şi trafic internaţional de droguri de mare risc. Suspecții, urmăriți de anul trecut, au fost prinși în flagrant de polițiștii Antidrog, Constanța, și de procurorii DIICOT, având asupra lor 500 grame de cocaină

Polițiștii BCCOA Constanța, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au destructurat un grup infracțional organizat, specializat în trafic cu droguri. Cel puțin 500 de grame de cocaină au fost ridicate de polițiști, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict. Potrivit anchetatorilor, în data de 19 ianuarie, inculpatul Feri Albert I. împreună cu Mihaela H. au expediat din Olanda, printr-o firmă de curierat, un colet ce conținea aproximativ 500 grame de cocaină. Coletul a fost introdus în țară în noaptea de 21 spre 22 ianuarie. Pachetul a fost preluat, din București, de către Baiar A. și transportat cu un autoturism până în zona staţiei de taxare Feteşti, de pe autostrada A2, unde polițiștii au organizat flagrantul.

De asemenea, în urma a 16 percheziții domiciliare, efectuate la Constanța și Arad, alte trei persoane au fost aduse la audieri. Suspecții erau de mult în vizorul polițiștilor Antidrog. S-a stabilit că, din vara anului 2018, inculpații au introdus în ţară droguri de mare risc (cocaină), pe care le-au depozitat şi le-au pus în vânzare în cluburile din Mamaia şi la festivalurile de muzică electronică, de pe plajă. Unul dintre inculpați deținea mai multe apartamente, proprietate sau închiriate, într-un complex rezidenţial din Mamaia Nord, unde cocaina vrac vrac era depozitată, porționată, preparată, ambalată și chiar vândută.  Inculpaţii au fost prezentaţi, în această seară, Tribunalului Constanţa care a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.