Producătorul emisiunii, Dragoş Vasile, a oferit detalii pentru Evz despre cele două rubrici care vor fi introduse odată cu apariţia sezonului 29, dar şi despre invitaţii cu care Andi Moisescu îşi va distra fanii. „Prima rubrică se va numi „Meditaţii Virale”, iar Andi va comenta, alături de oameni din online, vloggeri, actori de stand-up comedy sau influenceri, viralele săptămânii, de la meme-uri, la filmuleţe. Rubrica aduce astfel online-ul în emisiunea Apropo TV. Andi va dezbate mai ales viralele de pe Facebook. În cadrul celei de-a doua rubrici, numită „Fast & Fresh”, Andi Moisescu va învăţa să gătească de la câţiva bucătari cu experienţă, preparând bucatele alături de ei. De-a lungul noului sezon, în emisiune vor fi invitaţi comedianţi, printre care sigur se vor număra Costel şi Micutzu, dar şi cel mai urmărit vlogger din România, Selly.

Totodată, pentru rubrica „Fast & Fresh”, îl vom avea ca invitat pe chef-ul Liviu Preda”, a spus Dragoş Vasile. Întrebat când se va difuza primul episod, Dragoş Vasile a răspuns că va începe în data de 31 martie şi că au stabilit încă ora exactă. „În jurul orei 13, cel mai probabil”, a declarat producătorul emisiunii Apropo TV. „România care este“, unde sunt comentate ştirile esenţiale ale săptămânii, va rămâne în continuare rubrica principală a emisiunii.

Andi Moisescu a absolvit Facultatea de Matematică din cadrul Universităţii Bucureşti, însă nu a profesat în domeniul acestei ştiinţe. În 1996 a fost numit director de programe la Pro Fm şi în acelaşi an a început să apară pe sticlă. A realizat emisiunea „Marcă Înregistrată” între anii 2000 şi 2004, iar din 2005 s-a remarcat datorită emisiunii „Apropo TV”.

 

Te-ar putea interesa și: