Evenimentul Zilei > Actualitate > Apocalipsă în SUA. Imagini ale dezastrului produs de TORNADE în ultimele zile
Apocalipsă în SUA. Imagini ale dezastrului produs de TORNADE în ultimele zile

Apocalipsă în SUA. Imagini ale dezastrului produs de TORNADE în ultimele zile

Daunele produse de tornadele care s-au produs, duminică, în SUA sunt foarte mari. Pe lângă casele dărâmate, 11 oameni şi-au pierdut vieţile, iar alţi trei au fost răniţi.

Imaginile cu dezastrul produs de tornadele din SUA au făcut înconjurul lumii. Potrivit autorităţilor, 11 persoane au murit în Arkansas și Oklahoma.

Cetăţenii au fost anunţaţi cu privire la dezastrul care urma să vină şi au fost sfătuiţi să stea în case. Chiar şi aşa, tornadele au distrus tot ce au întâlnit în cale. Astfel, mai multe case au fost dărâmate, maşini lovite şi mai multe vieţi pierdute.

„Nici nu pot să ies pe stada principală din centrul orașului”, a explicat primarul din Vilonia, James Firestone. „Încerc să-mi fac drum printre copacii doborâți la pământ și liniile de electricitate. Ceea ce văd sunt distrugerile masive. Am ascultat echipele de salvare și acestea spun că a fost nevoie să scoată oamenii din mașini. Arată destul de rău. Din ceea ce înțeleg, există un întreg cartier care a fost pus la pământ”, a mai spus el.

Pentru mai multe detalii dă click AICI.