Evenimentul Zilei > Justitie > DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE! La ce visează SRI… Super aplicația care sparge conturile de email și socializare!
DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE! La ce visează SRI… Super aplicația care sparge conturile de email și socializare!

DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE! La ce visează SRI… Super aplicația care sparge conturile de email și socializare!

Serviciul Român de Informații (SRI) a inițiat două licitații prin care urmărește să cumpere o aplicație software și un echipament IT pentru analiza echipamentelor utilizate în comunicații, dar și a datelor rezultate din exploatarea în cloud a conturilor de email și de socializare.

 Astfel, SRI vrea să se doteze cu Cellebrite Cloud Analyzer, un software pentru analizarea datelor rezultate din exploatarea în cloud a conturilor de email și de socializare, precum și un sistem tehnic de analiză a echipamentelor utilizate în domeniul comunicațiilor (Cellebrite UFED 4PC sau echivalent).

Greu cu tehnica… de interceptare! Marian Hăpău, șeful Direcției de Informații a Apărării, susține că NU EXISTĂ. DOVEZILE care îl contrazic!

Aplicația și echipamentul IT menționate anterior sunt produse de Cellebrite, o companie israeliană specializată în instrumente de analiză care permit agențiilor guvernamentale să spargă telefoanele mobile, acțiuni necesare pentru desfășurarea anchetelor, potrivit profit.ro.

Fost șef al SRI, DEZVĂLUIRI despre represaliile suferite, după ce i-a interceptat pe Kovesi si tatăl ei