Evenimentul Zilei > EVZ Special > Antoaneta Ionescu, 60 de ani: „Să vă zbateți pentru oamenii săraci“
Antoaneta Ionescu, 60 de ani: „Să vă zbateți pentru oamenii săraci“

Antoaneta Ionescu, 60 de ani: „Să vă zbateți pentru oamenii săraci“

„La mulți ani și să aveți un tiraj cât mai mare! Ați împlinit o vârstă frumoasă, 23 de ani."

 Sper să o țineți așa în continuare, să vă mențineți la fel de tineri și frumoși (n.r. – vânzătoarea râde). Dar să dați mai multe articole sociale. Să vă zbateți pentru oamenii săraci, să faceți ce vă stă în putere și să îi ajutați. Mai mult, să vă luptați cu nenorociții ăștia care fac rău țării. Presa a mai rămas în picioare. În rest, nicio instituție a statului nu mai reprezintă nimic în fața omului de rând. Omul are nevoie de fapte, nu de vorbe”.

Elena V., 55 de ani: „Evenimentul zilei se vinde mai bine vinerea“

„În primul rând, vă urez mult succes în continuare și la cât mai multe subiecte interesante și la obiect! Evenimentul zilei se vinde destul de bine. Peste ziarul Adevărul! Am observat că vinerea merge mai bine decât în celelalte zile. Probabil că oamenii se mai relaxează acasă, în weekend, citind un ziar bun și vin să cumpere la sfârșitul săptămânii. Sau când pleacă la munte ori la mare. Articolele economice prind foarte tare la studenți. N-ar fi rău să dați mai mult de pe acest domeniu”.


FOTO: Elena V.Cătălin Dumitru, 45 de ani: „Scandalurile politice sunt la mare căutare“

„Vă urez mulți ani de succes în continuare! Evenimentul zilei a fost și este un ziar puternic. Subiectele sunt bune, iar cele de politică sunt foarte citite de oameni. Cei care vin la chioșc la mine și vor să cumpere un ziar, se uită mai întâi să vadă ce este pe prima pagină. Asta contează cel mai mult. Scandalurile politice sunt la mare căutare. Dar și cele sociale. Ar trebui să faceți niște sondaje și niște articole despre cum trăiesc oamenii în România cu minimul pe economie. Ce pun oamenii ăia pe masă?”.


FOTO: Cătălin DumitruDaniela Andrei, 55 de ani: „EVZ se dă ca pâinea caldă”

„Sunt zile în care Evenimentul zilei se dă ca pâinea caldă. Este ziarul serios care se caută și se vinde cel mai bine dintre toate. Cred că niciodată ziarul acesta n-ar putea să vândă cu alte subiecte în afară de cele pe care le are. De exemplu, dacă ar scrie știri mondene, care oricum nu prea se mai caută, nu s-ar mai cumpăra. În schimb, cititorii se dau în vânt după scandalurile politice. Astea sunt subiectele cele mai căutate la care oamenii imediat reacționează. În afară de politică, cititorii vor să vadă știri exclusive, dezvăluiri, dar să aibă și informații utile”


FOTO: Daniela AndreiEugenia Rădulescu, 54 de ani: „Băsescu se vinde mai bine ca Iohannis”

„Încă de la primele ore ale dimineții se vinde Evenimentul zilei. Este ziarul care merge cel mai bine, din astea, de calitate. Din ce miam dat eu seama până acum, când este un subiect cu Traian Băsescu pe prima pagină ziarul se vinde mai bine și mai repede. Și am observat că nu se întâmplă la fel și cu actualul președinte Iohannis. Asta pentru că Băsescu spune lucruri mai interesante și este mult mai incisiv, pe când noul președinte este mai domol. În rest, am observat că se vând bine subiectele cu atitudine și foarte obiective. Contează mult și ce scrie Ion Cristoiu, care, cred eu, că are un rol important la vinderea ziarului”.


FOTO: Eugenia RădulescuElena Constantin, 47 de ani: „Cititorii se uită la subiectul de pe prima pagină”

„Ziarele EVZ pe care le primesc le vând pe toate, zilnic. Nu există zi să-mi rămână ceva și chiar am cerut să mi se aducă mai multe. În general, politica și evenimentele politice mai fierbinți, cum au fost alegerile, se vând extraordinar de bine. Oamenii chiar se uită la ce subiect este pe prima pagină și în funcție de asta cumpără ziarul. Nu am înțeles de ce, dar miercurea și joia ziarele se vând foarte bine. Acum, în ultima perioadă, cititorii vor să vadă știri despre criza politică, vor să știe dacă va mai rămâne mult acest Guvern. Contează foarte mult să scrieți în ziar mai multe știri despre ce se scumpește, despre ce se ieftinește, despre probleme sociale care ne afectează pe toți românii. Am văzut că se caută mult și aceste subiecte”.


FOTO: Elena ConstantinRoxana Petrescu, 69 de ani: „Nu există dimineață în care să nu ne bem cafeaua cu ziarul EVZ în față!”

„La mulți ani, Evenimentul zilei! La cât mai multe reportaje și anchete. Vă citesc de foarte mult timp! Soțul meu este un mare fan al dumneavoastră. Îi place foarte mult. De la format, până la conținut. Îl citește din scoarță-n scoarță. Nu există dimineață în care să nu ne bem cafeaua cu ziarul EVZ în față! Am locuit o perioadă la New York și ne-a fost tare greu, pentru că acolo nu ajungea Evenimentul, dar am fost salvați de varianta online. Voiam să aflăm tot ce se întâmplă în țara noastră. Acum, că ne-am reîntors în România, nu o să mai fie nicio problemă”.


FOTO:Roxana PetrescuVasile Stângă, 58 de ani, fostă mare glorie a handbalului masculin românesc: „Îmi place EVZ, dar citesc mai mult varianta online”

„Hai să fiți sănătoși! Vă urez multă sănătate, forță de muncă și la cât mai multe subiecte interesante. Îmi place Evenimentul Zilei, dar vă spun sincer că citesc mai mult varianta online. Pentru mine e mai simplu. Deschid calculatorul, telefonul, tastez evz.ro și văd toate știrile, în timp real. Citesc tot ce este pe sport, la asta mă uit prima oară. Apoi la politică, să fiu la zi cu tot ce se mai întâmplă în țara asta. Și îl citesc pe domnul Cristoiu. Îmi plac editorialele scrise de dânsul. E un mare ziarist!”


FOTO: Vasile StângăLucia Benția, 72 de ani: „Cumpăr întâi Evenimentul zilei, apoi pâinea, legumele și altele”

„Doar 23 de ani împliniți? Sunteți tineri, dar ambițioși!( n.r. – râde). Vă urez un sincer „La Mulți Ani”, multă putere de muncă și să fiți tot timpul echilibrați! Multe știri utile, informații care să-i ajute pe oameni. Nu mai țin minte exact de când citesc acest ziar, dar oricum de peste 18 ani. În fiecare zi merg să cumpăr ziarul. Apoi mă duc și îmi fac piața. Le fac în ordinea priorităților: cumpăr întâi Evenimentul zilei, apoi pâinea , legumele și altele. Ce îmi place la voi? Că dați știri adevărate și la obiect. Asta trebuie să faceți în continuare și o să aveți mult de câștigat”.


FOTO: Lucia BențiaRusu Petrache, 78 de ani: „Să ne vedem sănătoși și peste alți 23 de ani, tot aici, în fața chioșcului!”

„Copii, vă doresc tot binele din lume! Sunt un mare cititor al Evenimentul zilei. Aș vrea să aud că acest ziar nu o să moară niciodată, să ne vedem sănătoși și peste alți 23 de ani. Tot aici, în fața chioșcului. Vă urez „La Mulți Ani!” cu această ocazie. Îl cumpăr de la primul număr. N-am luat niciodată alt ziar. Noi, cei trecuți de o anumită vârstă, suntem mai la curent cu ceea ce se întâmplă în politica românească. De aceea urmăresc foarte mult articolele de acest gen. Îmi plac și evenimentele culturale, dar și știri despre medicină. Și cele pe social prind foarte bine. Sunt oameni amărâți, pensionari care nu se ajung cu banii de la o zi, la alta. Aici trebuie făcut ceva”.


FOTO: Rusu PetracheCorina Tudose, 60 de ani: „Evenimentul nu lipsește din casa mea!”

„M-ați prins când băgam ziarul în sacoșă! Am fost de am făcut piața și m-am oprit să iau Evenimentul zilei. Îl citesc în fiecare zi, chiar dacă mă uit foarte mult la televizor, Evenimentul nu lipsește din casa mea. Vânzătorul mă cunoaște, când ajung în dreptul lui mi-a și împăturit ziarul, fără să-l mai cer eu. Îmi este foarte drag. Cu ocazia împlinirii a 23 de ani de existență, vă doresc multă putere de muncă și un sincer „La Mulți Ani!”. Îmi plac scandalurile politice, știrile despre cine mai este acuzat și cine mai este cercetat. DNAul a început, în sfârșit, să se miște bine. În rest, să o țineți tot așa! Sunteți echilibrați! Vă iubesc și o să vă cumpăr în continuare!”


FOTO: Corina TudoseSandu V., 80 de ani: „Îmi place la voi profesionalismul. Și că nu vă dați înapoi de la nimic!”

„Un ziar puternic! Asta sunteți! Cei puternici rezistă, fie furtună, fie uragan. N-ați văzut câte s-au închis? Voi sunteți tot aici! Asta îmi place la voi, profesionalismul. Și că nu vă dați înapoi de la nimic! Sunteți obiectivi, echilibrați… și puțini șmecheri. Dați știrile scurt și la obiect. De asta vă citesc de 20 de ani. Sunteți ca și copiii mei. Vă urez să fiți la fel de puternici, cu capul sus și să nu vă dați niciodată la o parte din fața adversarilor! Sănătate tuturor reporterilor și șefilor de la Evenimentul zilei! Să fiți corecți, așa o să vă iubească lumea și mai mult!”


FOTO: Sandu V.Petre Codreanu, 82 de ani: „Aveți știri interesante, exclusive. Aici se face diferența între ziare!”

„Să vă spun ceva! Sunt foarte mulți oameni de vârsta mea care nu știu să deschidă un calculator. Mie mi-a plăcut tot timpul să țin pasul cu voi, tinerii. De aceea pot să vă spun că vă citesc pe online. Când nu pot să ies din casă dau drumul la calculator și citesc Evenimentul zilei. Am o părere foarte bună despre acest ziar. Aveți știri interesante, exclusive, asta contează foarte mult. Aici se face diferența între ziare! Politica de actualitate mă interesează cel mai tare. Sunt la curent cu tot ceea ce se întâmplă cu Guvernul, cu arestații, cu cercetații. Nimic nu îmi scapă. Și asta datorită vouă, celor de la Evenimentul zilei. La mulți ani!”


FOTO: Petre Codreanu