Evenimentul Zilei > Monden > Anna Lesko a explodat pe internet! Mesaj dur pentru femeile care o critică pentru că pozează provocator
Anna Lesko a explodat pe internet! Mesaj dur pentru femeile care o critică pentru că pozează provocator

Anna Lesko a explodat pe internet! Mesaj dur pentru femeile care o critică pentru că pozează provocator

Și-a obișnuit fanii cu numeroasele postări incendiare de pe rețelele de socializare, acolo unde nu este doar apreciată, ba din contră, primește nenumărate mesaje urâte. Recent, Anna Lesko a explodat în mediul online, după ce o „admiratoare” a criticat-o pentru că stă prea mult dezbrăcată prin casă și ar fi un exemplu negativ pentru fiul ei.

Cântăreața a reacționat imediat și și-a expus, fără milă, părerea despre cei care comentează viața altora în mediul online: „Tu, hateriță, sexualitatea îți trezește teamă. Nu ești capabilă să te bucuri de extazul corpului tau, te apucă tabuurile și neliniștea, restricții culturale și familiale (…) când trebuie să îți lași corpul să vorbească. Ești o femeie în captivitate, prinsă în capcana sexualității reprimate.

Nu-i așa că este cel mai simplu să arunci cu noroi, decât să te confrunți cu profunzimea indoielilor tale personale? Tu, femeie domestică, nu ai curajul să scoți capul din ograda ta, numai atunci când este vorba despre o bârfă și de a jumuli pe vreo „curajoasă” care te orbește trecând strada. (…) Ai uitat să te iubești pe tine. Nu mai vrei, de fapt, să te mai placi. Dai vina pe copil pentru corpul tău dezordonat, învinuiești bărbatul pentru depresiile și complexele tale, cauți oriunde motive pentru nefericirea ta, dar răspunsurile tot la tine sunt și tot tu poți schimba asta. (…)

În loc să cauti soluții, te pui in fața gadgetului și îmi trântești câte o „scrisoare” electronică, bogată în morală, sfaturi cum să îmi cresc copilul (…). Mă condamni într-una să fiu arsă pe rug pentru feminitatea și sexualitatea din mine (…). Evident că „boala” de care suferi tu nu te lasă să vezi altfel decât negativ explorarea feminității mele.

Eu nu sunt vulgară. Sunt senzuală, cu un sexappeal puternic, asumat și cu un mesaj artistic, dacă poti să-l citești printre rânduri. Cu spume la gura îmi scrii că sunt o mamă imorală. Serios?! Cine ești tu să dai sfaturi sau să ai o opinie, să judeci atât de aspru statutul meu de mamă?! Ce știi tu despre mine?! Nimic! (…) ”

Presupusa relație cu Mike Diamonds

Artista a ținut să clarifice, tot prin intermediul rețelelor de socializare, zvonurile potrivit cărora ar avea o relație cu Mike Diamonds.

„Sunt o femeie matură și asumată, nu am nimic de ascuns în plan profesional. Sunt o mamă singură care muncește din greu pentru viitorul copilului și vă promit solemn să recunosc atunci când va fi cazul unei relații pasagere sau stabile în viața mea, deoarece nu greșesc cu nimic față de nimeni. Aleg transparența și asumarea în locul poveștilor nemuritoare”