Şi asta o demonstrează fotografiile făcute de câţiva paparazzi, în care face schimb de drăgălăşenii şi se sărută pasional cu "baby-logodnicul" său în timpul unui eveniment monden la New York.

Sharon Stone şi Angelo Boffa formează un cuplu. Bărbatul de 41 de ani este un întreprinzător în domeniul imobiliarelor, trăieşte la Zurich, dar petrece mare parte din timp la Ibiza. Cunoaşte bine ambientul vipurilor şi frecventează des petreceri în care sunt prezente multe celebrităţi şi chiar în timpul unei astfel de petreceri ar fi cunoscut-o pe Sharon.

Actriţa are la activ mai multe poveşti de dragoste importante. Prima, cu producătorul de televiziune Michael Greenburg, finalizată cu  nuntă şi care a durat din 1984 până în 1990. Apoi, Sharon a fost logodită timp de un an cu un alt producător, William J. MacDonald şi a avut o relaţie cu ajutorul de regizor Bob Wagner

În 1998 credea că a găsit iubirea vieţii sale: Phil Bronstein. Cuplul s-a unit prin căsătorie, iar în anul 2.000 au adoptat pe Roan Joseph, dar în 2003, actriţa şi editorul San Francisco Chronicle au divorţat. De atunci Sharon Stone a spus ''ajunge'' iubirii, dedicându-se exclusiv celor trei fii.

Acum, după cât se pare, iubirea s-a reîntors. Potrivit unor surse apropiate perechii, relaţia merge cu vânt din pupa. Cu ocazia Sfântului Valentin, Sharon şi Angelo s-au hotărât să petreacă un week end romantic la Paris. Cei doi au locuit la luxosul hotel Shangri-La Hotel, unde întreprinzătorul italian a uimit pe actriţă oferindu-i un  buchet de trandafiri roşii. Un cadou pe care Sharon Stone l-a apreciat în mod deosebit, având în vedere că a postat pe o reţea de socializare florile, însoţite de multe inimioare şi o urare de sf. Valentin tuturor, notează Dilei VIP.
Fotografia postată de Sharon Stone.