Angelina Jolie a mărturist, într-un interviu cu Vogue India, că divorțul a avut loc pentru binele celor șase copii: Maddox, Pax, Shiloh, Zahara, Vivienne, și Knox.

„M-am despărțit pentru binele familiei mele. A fost decizia corectă. Continui să mă focusez pe vindecarea lor. Mulți au profitat de tăcerea mea, iar copiii mei citesc minciuni despre ei în media, dar le reamintesc mereu că ei cunosc cel mai bine adevărul. Sunt șase tineri foarte curajoși și puternici”,a dezvăluit actrița.

În 2016, divorțul cuplului Angelina Jolie – Brad Pitt a șocat întreaga planetă, deoarece „Brangelina” era cel mai admirat cuplu de vedete.

Anul trecut, Jolie a explicat pentru Harper’s Bazaar cum copiii ei au ajutat-o să se vindece după despărțire: „Copiii mei mă cunosc și m-au ajutat să mă regăsesc și să îmbrățișez vindecarea”, a declarat ea. “Au trecut prin multe. Am învățat din puterea lor. Ca părinți ne încurajăm copiii să îmbrățișeze ceea ce sunt și tot ceea ce simt în inimile lor că e bine să facă, apoi la rândul lor ne privesc și vor aceleași lucruri pentru noi”.

Tot în cadrul interviului acordat pentru Vogue India, Angelina a vorbit și despre ce înseamnă să fii și mamă biologică, dar și adoptivă.

„Fiecare reprezintă un mod frumos de a deveni o familie”, a afirmat ea. „Este important să vorbești deschis despre toate acestea și să împarți cu alții . ‘Adopție’ și ‘oferlinat’ sunt cuvinte pozitive în casa noastră. Copiilor mei adoptați nu le-am putut vorbi despre cum i-am purtat în sarcină, dar le-am povestit, cu multe detalii și cu multă dragoste, despre călătoria pe care am făcut-o pentru a ajunge la ei și ce a însemnat pentu mine să-i privesc în ochi pentru prima oară.

Toți copiii adoptați vin cu un frumos mister al unei lumi care o întâlnește pe a ta. Când sunt de altă rasă, din altă țară, acel mister, acel dar reprezintă ceva atât de bogat și frumos. Ei nu trebuie să piardă niciodată legătura cu locul unde s-au născut.

Au rădăcini pe care tu nu le ai. Onorează-le. Învață din ele. Este cea mai frumoasă, uimitoare călătorie pe care poți să o împărți cu cineva. Nu ei intră în lumea ta, ci intrați fiecare în lumea celuilalt”, a mai spus Angelina Jolie.