Evenimentul Zilei > Monden > Angela Similea este în doliu! O persoană dragă ei a murit de COVID-19
Angela Similea este în doliu! O persoană dragă ei a murit de COVID-19

Angela Similea este în doliu! O persoană dragă ei a murit de COVID-19

Jan Hilgen, fostul soț al Angela Similea, s-a stins din viață după ce a fost infectat cu COVID-19. Conform informațiilor, acesta a refuzat să meargă la spital atunci când au apărut primele simptome de boală.

Celebra cântăreață Angela Similea este în doliu. Duminică după-amiază, a fost anunțată moartea lui Jan Hilgen. Olandezul a fost infectat cu COVID-19, iar pentru că a refuzat să meargă din timp la spital, medicii nu au mai putut să îl salveze. Bărbatul a murit la Spitalul Universitar din Bucureşti, potrivit gandul.ro.

Jan Hilgen a ajuns de urgență la spital, fiind într-o stare extrem de gravă. Conform informațiilor transmise de sursa citată, saturația în momentul internării era de 80. Cadrele medicale care s-au ocupat de fostul soț al Angelei Similea au declarat faptul că acesta avea multiple comorbidități. Printre acestea se numără diabetul și hipertensiunea. Deși a început să se simtă rău în urmă cu mai bine de o săptămână, acesta a refuzat să meargă la spital.

Fostul soț al celebrei cântărețe avea împliniți 78 de ani. După ce a fost dus de urgență la spital, Jan Hilgen a suferit un stop cardiac. În ciuda eforturilor depuse de medici, bărbatul nu a mai putut fi resuscitat.

Actuala soție a lui Hilgen, cu care este împreună de mai bine de 30 de ani, este și ea infectată cu COVID-19, fiind carantinată la domiciliu.

Jan Hilgen și Angela Similea au fost căsătoriți din 1974 până în 1991. În cei 17 ani de căsnicie, viața celor doi nu a fost numai lapte și miere. Celebra cântăreață de muzică populară a vorbit deschis despre modul în care a decurs relația dintre ei. Ea a mărturisit în urmă cu ceva timp că nu l-a considerat niciodată un bărbat frumos, însă știa să se facă plăcut.

“Pe Jan l-am cunoscut aici, în ţară, într-un grup de prieteni de-ai mei din America. El s-a îndrăgostit fulgerător de mine, la prima vedere. Nu l-am considerat niciodată un bărbat frumos, ci unul plăcut. Îmi făcea plăcere devotamentul lui, repetatele lui cereri în căsătorie. Mi s-a părut un om cinstit… Şi cu toate acestea – mă amuză şi azi – mariajul nostru a fost discutat în termeni contractuali. Eu eram pentru el o cifră de afaceri înaltă prin tot ceea ce reprezentam”, își amintea Angela Similea începuturile relației cu Jan.